Odbornici SNS danas primaju građane

Rešavanje problema

Odbornici SNS danas primaju građane

Beograd -
Svakog četvrtka od 12 do 15 sati, u prostorijama odborničke grupe na pitanja građana odgovaraju odbornici naprednjaka, članovi Saveta i stručnjaci iz različitih oblasti, saopšteno je iz beogradskog Odbora SNS

BEOGRAD - Odbornička grupa Srpske napredne stranke u beogradskom parlamentu i Savet za komunalne delatnosti gradskog odbora SNS, nastaviće danas sa akcijom prijema građana, sa kojima će razgovarati o njihovim problemima i kako da ih najbrže i najefikasnije reše.

Kako je saopšteno iz beogradskog Odbora SNS, svakog četvrtka od 12 do 15 sati, u prostorijama odborničke grupe na pitanja građana odgovaraju odbornici naprednjaka, članovi Saveta i stručnjaci iz različitih oblasti.

"Naša je obaveza da ispunimo datu reč za vreme poslednje kampanje i ostanemo servis svih građana. Cilj akcije koja će trajati i tokom leta je da se izađe u susret komunalnim problemima građana i da se na najbrži mogući način ti problemi reše", izjavio je poverenik Saveta za komunalne detnosti SNS Beograda Predrag Đurđev.

On je pozvao građane da sa postojećom dokumentacijom dođu u Skupštinu grada, gde će ih dočekati stručnjaci i pokušati da im pomognu da prevaziđu eventualne probleme i nađu najbolje i najbrže rešenje za sve što ih tišti.Prostorije odborničke grupe SNS nalaze se na Trgu Nikole Pašića 6, u kancelariji 110, na prvom spratu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track