Predstavnici vlasnika tezgi u Depou otišli u Skupštinu grada
Foto: Depo, Printskrin Tanjug

Predstavnici vlasnika tezgi u Depou otišli u Skupštinu grada

Beograd -
Do sada nam se niko od nadležnih nije obratio, a upravo su naši predstavnici u Skupštini Grada i čekaju da ih neko primi da vidimo šta dalje, rekla je jedna od vlasnica tezgi Ruža Slavkovski

BEOGRAD - Vlasnici tezgi u tržnom centru Depo, koji je u subotu potpuno izgoreo u požaru, okupili su se danas ispred tog centra, dok su njihovi predstavnici otišli u Skupštinu grada gde očekuju da ih primi neko od nadležnih.

"Do sada nam se niko od nadležnih nije obratio, a upravo su naši predstavnici u Skupštini Grada i čekaju da ih neko primi da vidimo šta dalje", rekla je jedna od vlasnica tezgi Ruža Slavkovski.

Vlasnici, kaže, očekuju da im se objekti vrate u prvobitno stanje kako bi mogli da nastave da rade kao do sada.

Dodajući da su mnoge porodice živele od tezgi na Depou, ona je istakla da se nada da će njihov problem biti rešen što pre.

U tržnom centru Depo u Bulevaru kralja Aleksandra 142 u Beogradu, u subotu ujutru oko osam sati izbio je požar na krovnoj konstrukciji zgrade, a potom se proširio i na unutrašnjost objekta, gde su bile tezge sa garderobom i drugi predmetima, ali uprkos naporima vatrogasaca, zbog lako gorućeg materijala, krov se urušio i centar je potpuno nestao u požaru.

U požaru na sreću niko nije povređen, ali se procenjuje da je pričinjena velika materijalna šteta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track