REKONSTRUKCIJA VOJVODE STEPE: Od 12. jula na snazi izmene u saobraćaju!
Foto: Beoinfo

Prva faza radova traje do 10. oktobra

REKONSTRUKCIJA VOJVODE STEPE: Od 12. jula na snazi izmene u saobraćaju!

Beograd -
Ukidaju se tramvajske linije 9, 10 i 14, a uspostavlja se autobuska linija 9A, koja će saobraćati na relaciji Trg Slavija - Banjica 2. Biće uspostavljena i tramvajska linija 9L, koja će ići od Kalemegdana, Donjeg grada, preko Slavije do Bloka 45, a biće promenjena trasa linije 33

BEOGRAD - Zbog radova u ulici Vojvode Stepe, režim linija javnog gradskog prevoza biće izmenjen od 12. jula u 22 sata do 10. oktobra, do kada će se obavljati prva faza radova.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, ukidaju se tramvajske linije 9, 10 i 14, a uspostavlja se autobuska linija 9A, koja će saobraćati na relaciji Trg Slavija - Banjica 2.Ta linija će saobraćati na potezu Trg Slavija, Bulevar oslobodenja, Baštovanska, Paunova, terminus Banjica 2, a vozila će koristiti postojeća stajališta na trasi.

Biće uspostavljena i tramvajska linija 9L, koja će ići od Kalemegdana, Donjeg grada, preko Slavije do Bloka 45, dok se linija 6, koja ide od Tašmajdana do Ustaničke, pojačava sa dva vozila radnim danima, subotom i nedeljom.

Saopšteno je i da će biti promenjena trasa linije 33, čija će vozila saobraćati od Autokomande do Save Maškovića, umesto Ulicom vojvode Stepe, preko Bulevara oslobođenja.

Linija 33 ići će relacijom Pancevački most (Železnička stanica) - Poenkareova - Jovana Avakumovića - Bulevar despota Stefana - Mitropolita Petra - Zdravka Čelara - Starine Novaka - Beogradska - Trg Slavija - Bulevar oslobođenja - Save Maškovića - Vojvode Stepe - Kumodraž.

Na izmenjenom delu trase, vozila sa linije 33 koristiće postojeća stajališta.

Direkcija za javni prevoz će, kako je saopšteno, pratiti dinamiku izvođenja radova u Vojvode Stepe i u skladu sa tim prilagodavati trase linija javnog gradskog prevoza.Režim rada linija broj 18 i 39 neće se menjati do otpočinjanja radova na Autokomandi i u Ulici Triše Kaclerovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track