REPROGRAM DUGA: Produženo radno vreme Infostana!
Foto: Zorana Jevtić

Do kraja septembra

REPROGRAM DUGA: Produženo radno vreme Infostana!

Beograd -
Filijale će biti otvorene radnim danima od 7.30 do 19 časova i subotom od 7.30 do 15 sati

BEOGRAD - Radno vreme filijala Infostana će, do kraja septembra, biti produženo zbog velikog interesovanja za reprogram duga, saopštilo je danas to preduzeće.

Filijale će biti otvorene radnim danima od 7.30 do 19 časova i subotom od 7.30 do 15 sati, dodaje se u saopštenju.

Osim sudske overe ugovora u zgradi direkcije, koja se korisnicima zakazuje i obavlja radnim danima od 7.30 do 15.30 časova, Infostan će zbog velikog broja zahteva za reprogram, sudsku overu ugovora obavljati u Prvom, Drugom i Trećem osnovnom sudu, gde su smešteni punomoćnici Infostana sa vidljivim oznakama preduzeća.

Overa ugovora u prstorijama sva tri osnovna suda obavljaće se radnim danima od osam do 19 časova i subotom od osam do 15 sati.Zainteresovani za reprogram duga treba da dođu u radnu jedinicu na teritoriji opštine na kojoj su prijavljeni i tu će usaglasiti dug i biti upućeni na sudsku overu ugovora.

Za pristup reprogramu do kraja septembra neophodno je dostaviti plaćeni majski, junski i julski račun.

Uslovi reprograma predviđaju da se za plaćanje u celosti vrši otpis 15 odsto duga, dok se za plaćanje na tri rate otpisuje 12 odsto duga.

Za plaćanje na šest rata otpisuje se 10 odsto duga, a za plaćanje u 12 rata pet odsto duga, po isplati rata.Dug do 100.000 dinara moguće je platiti na maksimalno 24 mesečne rate, dug od 100.000 do 200.000 dinara na maksimalno 36 rata, a za dug veći od 200.000 dinara maksimalan broj rata je 60.

Korisnicima se otpisuje kamata koja se obračunava od momenta podnošenja predloga za izvršenje do izmirenja duga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track