REVOLTIRAN ZBOG RAMPE: Besni vozač pretio pištoljem radniku Parking servisa!
Foto: Parking Servis

Snimile ga kamere

REVOLTIRAN ZBOG RAMPE: Besni vozač pretio pištoljem radniku Parking servisa!

Beograd -
Inkasant Parking servisa je vozaču na izlasku sa parkirališta rekao da rampa ne može da se podigne i uputio ga na drugi izlaz, posle čega je nasilnik izvukao pištolj, uperio ga ka našem radniku i mahao pištoljem i preti da će sve pobiti

BEOGRAD - Vozač crvenog forda je danas u 15.50 časova uz pretnju pištoljem polomio rampu JKP „Parking servis“ na parkiralištu Cvetkova pijaca i potom napustio parkiralište.

Inkasant Parking servisa je vozaču na izlasku sa parkirališta rekao da rampa ne može da se podigne i uputio ga na drugi izlaz, posle čega je nasilnik izvukao pištolj, uperio ga ka našem radniku i mahao pištoljem iz vozila. Pri tom je, revoltiran što rampa ne može da se podigne, vređao inkasanta i pretio rečima:“Pobiću vas sve!“ Policija je napravila uviđaj i radi na utvrđivanju identiteta počinioca, saopštio je JKP Parking Servis.

Andrija Čupković, v.d. direktor „Parking servisa”, najoštrije osuđuje ovako nasilničko ponašanje i kaže da je JKP „Parking servis“ policiji dostavio i snimak ovog incidenta.

– Siguran sam da će Beogradska policija, koja traga za napadačem reagovati po hitnom postupku i verujem da će nasilnik biti ubrzo uhapšen. U saradnji sa policijom i pravosudnim organima uticaćemo da se najstrože kazni bahati vozač koji je oružjem pretio radniku, koji je samo obavljao svoj posao. Naši radnici moraju na svom radnom mestu biti zaštićeni od napadača i nećemo dozvoliti da bahati pojedinci direktno ugrožavaju bezbednost zaposlenih u javnim komunalnim preduzećima – rekao je Čupković.

Iako ga policija goni po službenoj dužnosti, protiv ovog vozača će i JKP „Parking servis“ sa svoje strane odmah podneti krivičnu prijavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track