SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Imenovani direktori gradskih preduzeća i ustanova!
Foto: Kurir

Usvajanje odluka

SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Imenovani direktori gradskih preduzeća i ustanova!

Beograd -
Osim imenovanja na sednici gradski odbornici su usvojili i rešenja o razrešenju i imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, kao i rešenja o razrešenju i imenovanju školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola

BEOGRAD - Odbornici Skupštine grada na početku današnje sednice usvojili su nekoliko rešenja donetih po skraćenom postupku.

Za direktora Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć na period od četiri godine imenovan je Goran Čolaković, specijalista interne medicine. Na isti period za direktora DZ „Vračar” imenovan je Dragan Dašić, doktor stomatologije. Dosadašnji vršilac dužnosti direktora Biblioteke „Milutin Bojić” Jovica Krtinić vodiće ovu ustanovu i u naredne četiri godine, dok je za direktora Biblioteke „Vlada Aksentijević” u Obrenovcu imenovana Ivana Janošević, diplomirani bibliotekar – informatičar. Novi vršilac dužnosti direktora Biblioteke „Dimitrije Tucović” najduže na godinu dana je profesorka srpskog jezika Jasmina Ivanković. Diplomirani arheolog Suzana Anastasov Marković je imenovana za direktora Centra za kulturu „Sopot” na period od četiri godine, dok je diplomirani istoričar umetnosti Zorica Atić nova direktorka Centra za kulturu Grocka. Za vršioca dužnosti direktora Pedagoškog muzeja imenovan je Božidar Zejak, profesor jugoslovenske i svetske književnosti, dok je za vršioca dužnosti direktora Centra za likovno obrazovanje imenovan magistar umetnosti Dragan Kićović.

Gradski odbornici usvojili su i rešenja o razrešenju i imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, kao i rešenja o razrešenju i imenovanju školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track