Siniša Mali šefu kanadske diplomatije predstavio Beograd na vodi
Foto: Tanjug

Zvanični susret

Siniša Mali šefu kanadske diplomatije predstavio Beograd na vodi

Beograd -
Džonu Berdu sam poručio da se nadam da će, kada sledeći put dođe da ima priliku da se uveri kako se projekat realizuje na obali reke Save, naveo je gradonačelnik Beograda

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali ugostio je danas u obnovljenom zdanju Beogradske zadruge ministra spoljnih poslova Kanade Džona Berda i predstavio mu najznačajniji projekat Beograd na vodi.

Mali je izjavio da mu je drago što je imao priliku da ugosti Berda, koji je prvi put u prestonici Srbije, a koji je izrazio želju da se upozna sa projektom i vidi rekonstruisanu zgradu.

"Poručio sam mu da se nadam da će, kada sledeći put dođe da ima priliku da se uveri kako se projekat realizuje na obali reke Save", istakao je gradonačelnik i dodao da projekat Beograd na vodi privlači veliku pažnju kako domaće tako i međunarodne javnosti.

Prema njegovim rečima, od kraja juna, od kada je otvorena renovirana zgrada Beogradske zadruge master, plan projekta videlo je više od 40.000 ljudi.

Kako je navedeno u saopštenju, događaju je prisustvovao i kanadski ambasador u Beogradu Roman Vaščuk. Ovo je prva poseta šefa kanadske diplomatije našoj zemlji od 2001.godine, dodaje se u saopštenju, a kanadska delegacija će se u natavku višednevne posete sastati i sa najvišim državnim zvaničnicima Srbije.

(Tanjug/Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track