TAČNO 88 SOBA: Otvoren elitni hotel u Beogradu!
Foto: Marina Lopičić

U centru srpske prestonice

TAČNO 88 SOBA: Otvoren elitni hotel u Beogradu!

Beograd -
Gostima su dobrodošlicu poželeli Miodrag Kostić, vlasnik MK Grupe, pod čijim okriljem posluje hotel, i Nikola Avram suvlasnik hotela i direktor kompanije MK Mountain Resort
1 / 5 Foto: Marina Lopičić

U samom centru Beograda, u Takovskoj ulici, večeras je svečano otvoren hotel "88 Rums" (88 soba) koji se za nešto više od tri meseca poslovanja već izdvojio kao jedan od najboljih u svom rangu.

Gostima su dobrodošlicu poželeli Miodrag Kostić, vlasnik MK Grupe pod čijim okriljem posluje hotel, i Nikola Avram suvlasnik hotela i direktor kompanije MK Mountain Resort, kojoj je povereno upravljanje hotelom.

Hotel “88 Rums” se zasniva na osnovama modernog hotelijerstva, a ujedno je to prvi hotel u Srbiji uređen prema feng šui principima radi usklađivanja energije, što po rečima domaćina doprinosi većoj udobnosti koja je potrebna gostima.

Hotel je prevashodno namenjen mlađoj populaciji koja želi maksimalan komfor i vrhunsku uslugu po pristupačnim cenama.

"Ovo je dobar primer kako od jednog tada napuštenog prostora može da se napravi aktivan prostor u kome će biti zaposleno oko 60 mladih ljudi kojima je ovo praktično prvo zaposlenje", kaže za Kurir vlasnik MK grupe Miodrag Kostić.Prema njegovim rečima hotel je za tri-četiri meseca rada pokazao sve čime se izdavaja od drugih.

"On je, kako zbog mog poslovnog partnera koji ima 34 godine, i mog sina koji se u sve ovo uključio sa 20 godina, okrenut mlađoj populaciji koja nema dovoljno novca a želi odgovorajaći standard. Ovde je prenoćište od 50 do 70 evra u hotelu sa 4 zvezdice koji ima, ako ne najbolju, a ono među najboljim internet vezama. Svaka soba je opremljena odličnim bežičnim internetom", kaže Kostić.

On je istakao da je "88 soba" namenjen mladima koji bukiraju hotel preko interneta, izbegavajući sve moguće posrednike, dodavši da je hotel privukao dosta stranaca, a dobar deo njih već su postali redovni gosti. "U odnosu na hotel "Grand" koji je totalno drugačiji hotel, ovaj koncept hotela kakav je "88 soba" mogao bi da bude i franšiza. Gde god ima veliki broj turista, posebno onih mlađih, ovo bi moglo da zaživi", rekao je Miodrag Kostić.Među zvanicama na koktelu koji je upriličen ovom prilikom bili su i predsednik Upravnog odbora Sosijete ženeral banke Goran Pitić, kreatorka Marija Mateus, fudbaler Savo Milošević, voditeljka Branka Nevistić sa suprugom i mnogi drugi.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track