TUČA U ŠKOLI U BORČI: Povređena dvojica učenika!
Foto: Nemanja Pancic

Poljoprivredna škola

TUČA U ŠKOLI U BORČI: Povređena dvojica učenika!

Beograd -
Učenici 1996. i 1998. godište, su prevezeni u Urgentni centar i po njihovoj izjavi policiji povrede su dobili u tuči u dvorištu škole, rečeno je u MUP-u

BEOGRAD - Dvojica učenika Poljoprivredne škole u Borči prevezeni su u Urgentni centar nesto pre 11 sati, nakon što su učestvovali u tuči u školskom dvorištu, gde su zadobili povrede, rečeno je u MUP-u Srbije.

Učenici su 1996. i 1998. godište i po njihovoj izjavi policiji povrede su dobili u tuči u dvorištu škole, rečeno je u MUP-u.

U toku su pregledi dvojice učenika Poljoprivredne škole u Borči, koji su dovezeni u Urgentni centar posle tuče u školskom dvorištu, i zasad "ne deluje da imaju ozbiljnije povrede", rekao je zamenik direktora Urgentnog centra dr Dušan Jovanović. On je izjavio da su učenici stigli u ovu ustanovu u pratnji profesorke, nešto pre 11 sati.

Kasnije u toku dana je potvrđeno da su kod obojice učenika Poljoprivredne škole u Borči konstatovane lakše povrede. To je potvrdio zamenik direktora Urgentnog centra dr Dušan Jovanović dodavši da će, pošto je dijagnostika završena, biti pušteni kući.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track