U sredu bez vode Ulica Milije Stanojlovića u Umci
Foto: Kurir

Radovi na Čukarici

U sredu bez vode Ulica Milije Stanojlovića u Umci

Beograd -
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, u sredu od 8.30 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u Vodovodskoj ulici između broja 131 i Ulice Lole Ribara, naselju Rupčine i ranžirnoj stanici "Makiš"

BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, u sredu, 27. avgusta, od 8 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici Milije Stanojlovića u naselju Umka.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, saopštio je danas Beogradski vodovod, koji apeluje na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Takođe, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, u sredu, 27. avgusta od 8.30 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u Vodovodskoj ulici između broja 131 i Ulice Lole Ribara, naselju Rupčine i ranžirnoj stanici "Makiš". Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 011/ 3606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb adresi www.bvk.rs, piše u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track