U TOKU RADOVI: Zbog pucanja vodovodne cevi zatvoren deo Kursuline ulice!
Foto: Beoinfo

Na terenu ekipe vodovoda i kanalizacije

U TOKU RADOVI: Zbog pucanja vodovodne cevi zatvoren deo Kursuline ulice!

Beograd -
Do kvara je došlo oko 10 časova kod broja 29, a radovi operative su u toku.Ovaj deo ulice će do kraja dana, a verovatno i u nedelju biti zatvoren za motorni saobraćaj

BEOGRAD - Deo Kursuline ulice danas je zatvoren za saobraćaj zbog pucanja vodovodne ceni, a na terenu su ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije, Parking servisa, Beograd-puta i MUP-a.

Do kvara je došlo jutros oko 10 časova kod broja 29, a radovi operative su u toku.Ovaj deo ulice će do kraja dana, a verovatno i sutra biti zatvoren za motorni saobraćaj, a direktor Beokom servisa Darko Glavaš, apelovao je na vlasnike vozila da ih pomere iz ovog dela Kursuline ulice kao i da imaju razumevanja.

Foto. Beoinfo
Foto. Beoinfo

"Ekipe će uraditi sve da se u što kraćem roku kvar popravi", istakao je Glavaš.

On je precizirao da je usled ovog kvara jedno vozilo upalo u rupu koja je posledica pucanja cevi, ali je akcijom radnika Parking-servisa brzo izvučeno, nije bilo većih oštećenja i ubrzo je nastavilo put.

Prema rečima Darka Čolića, rukovodioca Sektora distrubucije vode u JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, voda je zatvorena oko 11.30 sati, a očekuje se da će potrošači u ovoj ulici vodu dobiti u večernjim časovima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja