UDES NA OBILAZNICI: 5 povređenih kod aerodroma

Hitna pomoć

UDES NA OBILAZNICI: 5 povređenih kod aerodroma

Beograd -
Mladić star 23 godine zadobio je povredu glave i potres mozga, a još četiri 19-godišnje osobe su zadobile istezanje vrata

BEOGRAD - Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Pet osoba je povređeno u udesu, koji se dogodio oko 23.30 časova na obilaznici oko Beograda, nedaleko od aerodroma, kod "Oil pumpe", rekla je Macura.

Mladić star 23 godine zadobio je povredu glave i potres mozga, a još četiri 19-godišnje osobe su zadobile istezanje vrata, istakla je Macura i dodala da su svi prevezeni u Urgentni centar.

Muškarac star oko 30 godina u udesu oko 04.25 časova u Prvomajskoj ulici 119 u Zemunu zadobio je povredu glave i razderotinu obrve, a prevezen je u KBC Zemun, kazala je portparol Hitne pomoći. Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 112 intervencija od kojih od kojih 14 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 264 intervencije od kojih 78 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, osobe sa bronhijalnom astmom i psihijatrijski pacijenti, navela je Macura. Macura je dodala da je sinoćna fudbalska utakmica između Partizana i londonskog Totenhema protekla regularno i bez problema.

Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje osvežavajućih napitaka, sokova i vode, adekvatno oblačenje i provetravanje prostorija u kojima se boravi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track