VESIĆ: Grad pažljivo traži rešenje za Bus plus!
Foto: Bus Plus

U septembru novi tarifni sistem

VESIĆ: Grad pažljivo traži rešenje za Bus plus!

Beograd -
U pitanju je veoma komplikovan međunarodni ugovor iz koga moramo da izađemo tako da Beograd nema štetu, arbitražu i tako dalje", istakao je Vesić

BEOGRAD - Grad Beograd radi na tome da iz sistema "Bus plus" izađe bez ikakve štete, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić.

On je novinarima, posle predstavljanja prvih 100 dana rada gradske uprave, rekao da se intenzivno svakodnevno radi na pronalaženju rešenja za ugovor za "Bus plus" i da u tome učestvuje i gradonačelnik Siniša Mali.

"Veoma se pazljivo bavimo tim. U pitanju je veoma komplikovan međunarodni ugovor iz koga moramo da izađemo tako da Beograd nema štetu, arbitražu i tako dalje", istakao je Vesić, podsećajući da je u "prošlosti Grad imao problema sa nasilnom raskidima ugovora".

Prema njegovim rečima, Beograd će iz ugovora izaći "na način da se poveća naplata u gradu, sto znači da se naprosto počne da se plaća prevoz, a da pritom Grad nema štete.

Vesić je najavio da će Grad naksanije u septembru izaći sa novim tarifnim sistemom za gradski saobraćaj, napominjući da je jedna od novina i dnevna karta koja se može od danas kupiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track