VOJNA PARADA POČINJE U 15.30 ČASOVA: Posmatranje moguće sa Kalemegdana i Bulevara Nikole Tesle!
Foto: Tanjug

70.GODINA OSLOBOĐENJA BEOGRADA

VOJNA PARADA POČINJE U 15.30 ČASOVA: Posmatranje moguće sa Kalemegdana i Bulevara Nikole Tesle!

Beograd -
Građani koji će paradu posmatrati iz Bulevara Nikole Tesle trebalo bi da dođu najkasnije do 14 sati, a kretanje u širem rejonu Ušća gde će se parada održati neće biti moguće od 15 sati
1 / 11 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Vojna parada povodom obeležavanja 70 godina od oslobođenja Beograda održaće se 16. oktobra sa početkom u 15.30, a građani će paradu moći da posmatraju iz Bulevara Nikole Tesle sa dunavske strane, kao i sa Kalemegdana.

Građani koji će paradu posmatrati iz Bulevara Nikole Tesle trebalo bi da dođu najkasnije do 14 sati, a kretanje u širem rejonu Ušća gde će se parada održati neće biti moguće od 15 sati.

Mesta ulaska za građane su: raskrsnica Bulevara Nikole Tesle i ulice Ušće u blizini Tržnog centra Ušće, kao i raskrsnica Bulevara Nikole Tesle i Trešnjinog cveta iz pravca hotela Jugoslavija.

Sve informacije o vojnoj paradi "Korak pobednika" mogu se pronaći na sajtu http://www.vojnaparada2014.mod.gov.rs, najavilo je ranije ministarstvo odbrane.

Zbog priprema za vojnu paradu do 16. oktobra saobraćaj u Bulevaru Nikole Tesle, od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta, će biti izmenjen.

Do 16. oktobra u 20 sati, poseban režim saobraćaja biće u ulici Ušće, od Bulevara Nikole Tesle do Bulevara Mihajla Pupina.

U Bulevaru Nikole Tesle, od Bulevara Mihajla Pupina do Džona Kenedija, takođe će biti izmenjen saobraćaj.

Sve linije koje saobraćaju ovom trasom ići će alternativnim pravcima i koristiće stajališta u Bulevaru Mihajla Pupina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track