VOZAČ NOSIO POLICAJCA NA HAUBI: Nije hteo da plati pauk pa polomio rampu na Kalemegdanu!
Foto: Dragan Kadić

Bajram T. pobesneo

VOZAČ NOSIO POLICAJCA NA HAUBI: Nije hteo da plati pauk pa polomio rampu na Kalemegdanu!

Beograd -
Bajramu T. „pauk“ odneo automobil, on odbio da plati, pa oteo vozilo i u begu povredio policajca Milutina Mladenovića

BEOGRAD - Milutin Mladenović (44), dežurni policajac koji radi sa radnicima JKP „Parking servis“, lakše je povređen sinoć oko 20 sati, kada ga je na placu „Parking servisa“ kod Kalemegdana „fijat mareom“ udario beograđanin Bajram T. (39), kome je „pauk“ prethodno odneo automobil.

Bajramu je „fijat“ odnesen ispred kuće u Budimskoj ulici, posle čega je on ljut i navodno pijan došao do placa na Bulevaru vojvode Bojovića i počeo da se raspravlja sa radnikom „Parking servisa“.

Seo u „fijata“ i dao gas

- Pitao je zašto mu je odnesen automobil i rekao da neće da plati kaznu. Sa njim je bio još jedan čovek sa detetom. Kada mu je policajac rekao da donese dokumenta iz vozila, on je seo u „fijata“ i dao gas, udario u rampu, pa naleteo na policajca koji je stao ispred njega smatrajući da će ovaj stati.

Međutim, bahati vozač se nije zaustavio, već je policajca udario po nogama, posle čega je ovaj završio na haubi vozila - ispričao je za Kurir radnik „Parking servisa“ Dejan Mijatović.

Nosio ga 20 metara

Bajram je zatim nosio policajca na haubi 20 metara i kod semafora ga zbacio.- Policajac je spao u traku suprotnog smera i malo je falilo da završi pod točkovima vozila koje je nailazilo. Srećom, uspeo je da se skloni na vreme, iako je bio povređen - naveo je Mijatović.

Policajac je primljen na ortopediju Urgentnog centra, gde je konstatovano da nije ozbiljnije povređen i pušten je na kućno lečenje.

Auto osumnjičenog, oštećen sa leve strane
Auto osumnjičenog, oštećen sa leve strane

Brzom intervencijom beogradske policije, Bajram T. je uhapšen desetak minuta kasnije i sproveden je u policijsku stanicu u Starom gradu. Na mesto događaja došao je i Andrija Čupković, v. d. direktora JKP „Parking servis“.

- Skandalozno je ovakvo nasilničko ponašanje prema službenicima MUP i radnicima „Parking servisa“, koji samo obavljaju svoj posao, i ne sme nikada da se ponovi - rekao je Čupković, koji je sinoć obišao povređenog policajca.

Saslušanje u stanici policije Stari grad
Saslušanje u stanici policije Stari grad

Bajramova rodbina

DETE BILO U KOLIMA

Članovi najuže rodbine i supruga uhapšenog Bajrama T. sinoć su došli ispred PS Stari grad, a za Kurir su tvrdili da se u automobilu u trenutku kada ga je odneo „pauk“ nalazio petogodišnji Bajramov sin.

- „Fijat“ je imao upaljena sva četiri migavca, a u njemu je bilo petogodišnje dete. Kada su „paukom“ došli da ga odnesu, isterali su dete iz kola i odvezli auto! Pa gde to ima?! - zapitali su se rođaci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track