VOZAČ SLUPANOG AUTOBUSA: Nisam kriv za nesreću, imam svedoke!
Foto: Printscreen Pink

Udes na Medaku

VOZAČ SLUPANOG AUTOBUSA: Nisam kriv za nesreću, imam svedoke!

Beograd -
Izlazio sam iz smera Plavog mosta ka naselju Braće Jerković. Upalilo se zeleno svetlo, skrenuo sam desno i odjednom me je isekao GSP autobus na liniji 18 koji je jurio punom brzinom iz smera autobuske i trolejbuske okretnice u naselju Medaković , kaže vozač autobusa na liniji 50 Srba Simijonović

BEOGRAD - Vozač “Beobus” autobusa na liniji 50 Srba Simijonović (56) koji je jutros u 7.30 sati udario u banderu na uglu ulica Vojislava Ilića i Svetozara Radojčića tvrdi da nije odgovoron za ovaj udes i da za to ima svedoka.

- Izlazio sam iz smera Plavog mosta ka naselju Braće Jerković. Upalilo se zeleno svetlo, skrenuo sam desno i odjednom me je isekao GSP autobus na liniji 18 koji je jurio punom brzinom iz smera autobuske i trolejbuske okretnice u naselju Medaković. Kako ne bih udario u autobus odmah sam skrenuo udesno na trotoar i naleteo sam na banderu. Na sreću, pošto je bila uzbrdica nisam udario velikom brzinom - priča vidno uznemireni Srba koji nije povređen u ovom udesu.

Srbu je policija saslušala nakon incidenta, a potom pustila na pregled na VMA.

- Starija gospođa koja je stajala pored kabine videla je da sam prošao kroz čisto zeleno svetlo i to potvrdila policiji. Nisu me priveli u policijsku stanicu - ističe Srba i dodaje da se vozač autobusa na liniji 18 nije ni zaustavio nakon incidenta, već je nastavio da vozi.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track