MK Grupa: Nije bilo reči o preuzimanju bilo kog javnog preduzeća!
Foto: Zorana Jevtic

Apel medijima da ne iznose neproverene informacije

MK Grupa: Nije bilo reči o preuzimanju bilo kog javnog preduzeća!

InfoBiz -
Na privrednicima je da u dogovoru sa vladom i premijerom pronađu najbolje moguće rešenje za izlazak srpske privrede iz krize, a u skladu sa svojim mogućnostima i obavezama

BEOGRAD - MK Grupa biznismena Miodraga Kostića apelovala je danas na medije da ne iznose neproverene informacije o nagađanjima u vezi sa angažovanjem članova kluba Privrednik u preuzimanju rukovođenjem javnim preduzećima.

U saopštenju se navodi da nakon poziva predsednika Vlade Srbije Aleksandara Vučića članovima tog kluba nije bilo reči o daljem procesu preuzimanja bilo kog javnog preduzeća.

Sada je, dodaje se, na privrednicima da u dogovoru sa vladom i premijerom pronađu najbolje moguće rešenje za izlazak srpske privrede iz krize, a u skladu sa svojim mogućnostima i obavezama.

O novim informacijama na ovu temu MK Grupa će, kako navodi, blagovremeno obavestiti javnost.

"Apelujemo na medije da ne iznose neproverene informacije i dovode javnost u zabludu svojim nagađanjima. Sada je na privrednicima da, u dogovoru sa Vladom i Predsednikom Vlade, pronađu najbolje moguće rešenje za izlazak srpske privrede iz krize, a u skladu sa svojim mogućnostima i obavezama", navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track