Objavljen poziv za privatizaciju 502 preduzeća
Foto: Zorana Jevtic

Agencija za privatizaciju

Objavljen poziv za privatizaciju 502 preduzeća

InfoBiz -
Obaveštenje o Javnom pozivu će istovremeno biti objavljeno u renomiranom časopisu "Fajnenšel Tajms" i nacionalnim sredstvima javnog informisanja

BEOGRAD - Agencija za privatizaciju je na svojoj internet stranici www.priv.rs objavila javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti investitora za privatizaciju 502 preduzeća sa zavisnim privrednim društvima, u skladu sa novim Zakonom privatizaciji, koji je u sredu stupio na snagu.

Kako je saopšteno iz Agencije za privatizaciju, obaveštenje o Javnom pozivu će istovremeno biti objavljeno u renomiranom časopisu "Fajnenšel Tajms" i nacionalnim sredstvima javnog informisanja.

Javni poziv će se odnositi i na preduzeća iz delatnosti javnog informisanja i komunikacija, koja se privatizuju u skladu sa novim Zakonom o javnom informisanju.

Agencija za privatizaciju neće objaviti javni poziv za preduzeća koja zapošljavaju osobe sa invaliditetom i preduzeća iz odbrambene industrije, s obzirom da su ovi subjekti u skladu sa Zakonom o privatizaciji trenutno izuzeti iz postupka privatizacije, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track