ER SRBIJA: Jeftinije avio-karte za Ljubljanu i Cirih samo u petak
Foto: Fonet

Srećni petak

ER SRBIJA: Jeftinije avio-karte za Ljubljanu i Cirih samo u petak

InfoBiz -
Za povratni let na liniji Beograd-Ljubljana cena karte je od 99 evra, a za Beograd-Cirih od 139 evra u periodu od 1. oktobra do 10. decembra 2014.

BEOGRAD - Nacionalna avio-kompanija Er Srbija omogućila je, u okviru promotivne kampanje "Srećni petak", jeftinije karte za povratne letove do Ljubljane i Ciriha, koje će klijenti moći da nabave samo sutra, 22. avgusta.

Kako je saopšteno iz Er Srbije, za povratni let na liniji Beograd-Ljubljana cena karte je počev od 99 evra, a za Beograd-Cirih počev od 139 evra, a važiće za putovanja u periodu od 1. oktobra do 10. decembra 2014. godine.Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte.

Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Er Serbia Call Centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije), ili pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, zatim u nekoj od poslovnica nacionalnog avio-prevoznika, kao i putem ovlašćenih turističkih agenata i putem veb sajta www.airserbia.com.Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avio-prevoznik 26. oktobra 2013.

Leti do više od 38 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla Beograd", kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.Nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod šer partnerima, i sa kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 procenata vlasničkog udela.

Er Srbija trenutno ima flotu od deset uskotrupnih i pet turboelisnih aviona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track