Srpske kompanije rame uz rame sa gigantima na Belgrade Venture Forumu

I najveći podržavaju najbolje

Srpske kompanije rame uz rame sa gigantima na Belgrade Venture Forumu

InfoBiz -
Jedni pored drugih naći i svetski giganti kao što su Microsoft, Samsung, IBM, Erste banka, Coca-Cola, Nestle ili Regus, i domaće kompanije koje prepoznaju značaj inovacija i preduzetništva, kao što su Bambi, SBB, StartLabs akcelerator, Podrum Panajotović, Ninamedia i drugi

BEOGRAD - Na predstojećem Belgrade Venture Forumu, koji će pod sloganom Innovations For The World! biti održan u Hotelu Metropol Palace od 5. do 7. novembra, pored 33 inovativna investiciona projekta, predstaviće se i neke od najboljih domaćih i inostranih kompanija.

Tako će se jedni pored drugih naći i svetski giganti kao što su Microsoft, Samsung, IBM, Erste banka, Coca-Cola, Nestle ili Regus, ali i domaće kompanije koje prepoznaju značaj inovacija i preduzetništva, kao što su Bambi, SBB, StartLabs akcelerator, Podrum Panajotović, Ninamedia i drugi.

Svi zajedno će dočekati preko 50 investitora i govornika iz celog sveta, i za više od 400 učesnika održati 11 prezentacija, šest međunarodnih panela i četiri praktične radionice na kojima će domaći preduzetnici dobiti veliki broj saveta i praktične pomoći da unaprede sopstvene kompanije.

Investitori koji dolaze na Belgrade Venture Forum, osim što će svojim znanjem i iskustvom pomagati razvoj preduzetništva u Srbiji i regionu, takođe upravljaju fondovima vrednim više od milijardu Evra i spremni su da investiraju od 25.000 do više miliona evra po kompaniji.

Značaj Belgrade Venture Foruma su zbog toga prepoznale i strane i domaće institucije, kao što su nemački GIZ i ambasada Sjedinjenih Američkih Država, kao i Ministarstvo Privrede Republike Srbije, Privredne komore Srbije i Beograda, Nacionalna agencija za regionalni razvoj, Srpska asocijacija menadžera, i drugi.

Detaljne informacije o samom događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu Belgrade Venture Foruma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track