Treći Belgrade Venture Forum: Srpska pamet, strana ulaganja
Foto: AP

Stižu investitori iz celog sveta

Treći Belgrade Venture Forum: Srpska pamet, strana ulaganja

InfoBiz -
Spremni su da investiraju od 25.000 do više miliona evra u inovativne tehnološke kompanije. Srbija se predstavlja sa 19 ideja

Belgrade Venture Forum već treću godinu za redom dovodi investitore iz celog sveta, kojima predstavlja inovativne tehnološke kompanije iz Srbije i celog regiona.

Ove godine, među više od 130 prijava podnetih putem sajta www.belgradeventureforum.org nezavisni žiri je, na osnovu utvrđenih kriterijuma, odabrao 33 najkvalitetnije ideje iz čak 11 zemalja, od kojih je 19 iz Srbije.

Ove inovativne firme dobiće priliku da steknu neprocenjivo iskustvo, vredne kontakte sa investitorima i partnerima, kao i da dobiju novac koji će im pomoći u daljem razvoju. Pre nastupa na Forumu, finalisti će od organizatora dobiti tronedeljnu onlajn interaktivnu obuku kako da svoj nastup unaprede i predstave se na najbolji mogući način.

Tokom protekle dve godine više od 70 inovativnih projekata borilo se za investicije, a njih više od deset uspelo da je dobije od nekoliko desetina do nekoliko stotina hiljada evra za svoj dalji razvoj i internacionalizaciju poslovanja.

I ove godine je za Belgrade Venture Forum registrovano preko 50 investitora iz više od 15 zemalja, koji upravljaju fondovima vrednim više od milijardu evra i spremni su da investiraju od 25.000 do više miliona evra po kompaniji.

Treći Belgrade Venture Forum će, pod sloganom Innovations For The World, biti održan u Hotelu Metropol Palace, od 5. do 7. novembra. Detaljne informacije o samom događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu Belgrade Venture Foruma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track