100.000 putnika prešlo Horgoš za vikend!
Foto: Nebojša Mandić

Najezda

100.000 putnika prešlo Horgoš za vikend!

Društvo -
Putnici su na granici čekali i po 6 časova

SUBOTICA - Preko 100 hiljada ljudi je tokom proteklog vikenda, prešlo granicu na prelazu Horgoš-Reske, javlja agencija MTI, prenosi subotička RTV Panon.

Portparol mađarske policije županije Čongrad izjavio je kako su putnici na granici čekali i po 6 časova.U subotu i nedelju je 81.735 putnika ušlo u Mađarsku, a 23.626 ih je izašlo iz Mađarske na tom graničnom prelazu.

Mađarska policija je preduzela mere protiv 118 putnika, dok su građanske straže u saradnji sa graničnom policijom privele 102 osobe u neleganom prelaskom, među kojima i 15 dece.I sledećeg vikenda se očekuje pojačan tranzit u smeru Mađarske.Na prelazu Batrovci zadržavanje tri sata

Na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Batrovci zadržavanje za teretna motorna vozila je oko 180 minuta, saopštio je danas Biro MUP za saradnju s medijima. Na graničnim prelazima Šid, Horgoš, Bački Vinogradi, Bački Breg, Bajmok, Gostun, Jabuka, Špiljani i Kotroman nema većih zadržavanja. Protekli vikend su obeležila duga zadržavanja na većini graničnih prelaza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track