Bajatović: Skočiću sa Žeželjevog mosta!
Foto: Marina Lopičić

Varnice između ministarke i čelnika „Srbijagasa“

Bajatović: Skočiću sa Žeželjevog mosta!

Društvo -
Potpredsednik SPS obećao vicepremijerki da će da završi u hladnom Dunavu ako ona ne privede kraju radove na Žeželjevom mostu. Ona ga podsetila da je prošla sezona kupanja

BEOGRAD - Direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović izazvao je juče ministarku građevinarstva da popravi Žeželjev most u Novom Sadu, i to tako što je obećao da će skočiti s njega u Dunav ako će to da ubrza njegov završetak.- Pošto me gospođa Mihajlović stalno kritikuje, ja je izazivam kao ministarku građevinarstva da popravi Žeželjev most. Ukoliko ne dobijem odgovor o tome kad će početi gradnja, skačem s nezavršenog mosta u Dunav. Idem da skočim samo da se taj most završi. Ako mi ne dozvole jer je opasno, skočiću iz čamca - rekao je Bajatović na televiziji Pink. Dodao je da se već godinu dana ništa ne radi na gradilištu, koje je trenutno zapušteno i „na njemu nema ništa“.Zasluge ministarstvaMinistarka Mihajlović spremno je dočekala izazov socijaliste, rekavši da je čelnik „Srbijagasa“ neinformisan i da bi, ukoliko skoči u Dunav, mogao da se prehladi.- Čudno je što gospodin Bajatović, iako živi u Novom Sadu, nije informisan da nastavak radova na Žeželjevom mostu treba da počne narednih dana. Nije da se hvalim, ali to je zasluga Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture - kaže za Kurir ministarka Mihajlović i dodaje:

Bajatovićev izazov... Skok sa Žeželjevog mosta u Novom Sadu
Bajatovićev izazov... Skok sa Žeželjevog mosta u Novom Sadu

- Kad se već javio, moram da ga priupitam kad će početi izgradnja gasovoda Južni tok i Niš-Dimitrovgrad, za koje je on zadužen. Od njegovog skakanja u Dunav niko ne bi imao koristi, samo bi mogao da se prehladi pošto više nije sezona kupanja - zaključila je Mihajlovićeva.Igranka bez prestankaPodsetimo, ovo je samo nastavak izazivanja između Mihajlovićeve i Bajatovića. Naime, pošto je dobrovoljno dala krv, ministarka je pre nekoliko dana pozvala direktore javnih preduzeća da urade isto, a prvi se odazvao upravo direktor „Srbijagasa“, s kojim je dosad imala najviše nesuglasica.

Aleksandar AntićBESMISLENA PREPUCAVANJAUpitan da li se prozivke na račun Mihajlovićeve mogu odnositi i na njene prethodnike zadužene za građevinu i saobraćaj, Milutina Mrkonjića i Aleksandra Antića, koji su pritom i njegove stranačke kolege, Bajatović je rekao da su mu i oni govorili da most mora da se završi. Mrkonjić nije želeo da komentariše reči kolege iz SPS, a ni Antić nije bio rečit.- Neću da učestvujem u tim besmislenim prepucavanjima. Dok sam bio ministar saobraćaja, rešeni su neki tenderi - rekao je Antić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track