BEOGRAĐANI DOBILI 35 MILIONA: Loto srećnici nikad ne časte prodavce srećki!
Foto: Dragana Udovičić

POTERA ZA DVA SREĆKA

BEOGRAĐANI DOBILI 35 MILIONA: Loto srećnici nikad ne časte prodavce srećki!

Društvo -
Ni na jednom od mesta na kojima su uplaćeni dobitni tiketi nisu se pojavili milioneri, a službenice i ne očekuju poklone

BEOGRAD - Dva srećna dobitnika, najverovatnije iz Beograda, osvojila su u petak, u 66. kolu igre na sreću loto fenomenalne nagrade: loto plus vredan 23.866.155 dinara i srećni loto džoker, koji će dobitniku doneti 11.671.728 dinara. I dalje se ne znaju imena dobitnika, ali je poznato da su srećnici uplatili tiket u Njegoševoj ulici na Vračaru i na Novom Beogradu, na prodajnom mestu u Pohorskoj. Kurir je juče porazgovarao s radnicima „Državne lutrije Srbije“ na ovim prodajnim mestima, ali kako su nam nezvanično rekli, i dalje niko nije došao da podigne vredan dobitak.- Ovde u Njegoševoj veoma često bude velikih dobitaka, to nam je centralno prodajno mesto i pokriva ceo Vračar, pa imamo dosta igrača. Do sada niko nije došao da podigne ove lepe dobitke. Verujte da nekad ljudi i ne znaju da imaju dobitni listić, već bez očekivanja svrate, daju mi da proverim i onda ih obradujem nekim iznosom - priča radnica.Ona kaže da, iako ima čestih i ogromnih dobitaka, građani srećne ruke retko kad se sete da časte prodavce u „Državnoj lutriji“.- Ja sam uručila dva stana srećnim dobitnicima, to je takva radost. Ne znate kako se oni obraduju, ali retko kad se dešava da nekog časte... Zaista retko, skoro da i ne pamtim, a iskrena da budem, i ne očekujem - kaže radnica. Iako su izvučeni vredni dobici, 66. kolo prošlo je bez „sedmice“.

Zorica KočanDA DOBIJEM „SEDMICU“, JAVNO BIH REKLA!Zorica Kočan, koja živi nedaleko od mesta na kojem je uplaćen jedan od srećnih tiketa, kaže za Kurir da bi ona svima rekla kad bi osvojila „sedmicu“.- U poslednje vreme loto igram sve ređe. Ako bi se desilo da mi upadne „sedmica“, svima bih rekla, bez problema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track