EKSKLUZIVNO: Ovo je mini Snežane Divac smešten u garaži!
Foto: Nemanja Pančić

Posle optužbi na račun supruge košarkaša

EKSKLUZIVNO: Ovo je mini Snežane Divac smešten u garaži!

Društvo -
Prema zapisu sa video-kamera koje pokrivaju Brankov most, Luku Jovanovića (21) udario je i s mesta nesreće pobegao vozač "mini kuper kantrimena" crvene boje s crnim krovom švajcarskih ili italijanskih tablica

BEOGRAD - Vozim sivog, običnog minija. Eno mi ga u garaži u zgradi parkiran. A da li će se iko baviti onima koji su me ubicom nazvali? Bilo ko?, upitala je na svom Tviter nalogu Snežana Ana Divac, supruga košarkaša Vlada Divca, odgovarajući na optužbe jednog beogradskog portala da je ona kriva za smrt mladog Luke Jovanovića (21), koji je 25. jula autom "mini kuper kantrimen" pregažen na Brankovom mostu.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

Prema zapisu sa video-kamera koje pokrivaju most, Luku je udario i sa mesta nesreće pobegao vozač "kantrimena" crvene boje s crnim krovom švajcarskih ili italijanskih tablica. Uporedo s tezom da je Jovanovića teško povredio stranac, pojavila se i ona da je možda reč o vozilu stranih tablica koje još nije preregistrovao neki naš građanin.

Otvoreno pismo Ane Divac: Udar na moju, ali i Lukinu porodicu

Povodom "vesti" koja je sinoć prostrujala Srbijom da je kobnog 25. jula ona bila za volanom minija na Brankovom mostu, Divčeva se danas oglasila i otvorenim pismom u kojem je navela sledeće: "Tekst da sam ja ubica, nije samo udar na mene i moju porodicu, već i na porodicu pokojnog Luke Jovanovića. Izražavam najdublje saučešće porodici Luke Jovanovića.

Dodavši da ne sme ni da zamisli njihov bol i tugu, ocenila je da je pomenuti tekst udar i na sve one koji su bili i koji će biti javno optuženi lažnim informacijama, kao i na sve građane, koji svoje mišljenje grade na osnovu neistinitih podataka plasiranih u medijima.

"Ja sam vlasnik običnog minija, sa USA tablicama i ta činjenica je lako proveriva", ističe Snežana Divac dodajući da je policija po službenoj dužnosti obavila proveru njenog automobila.Ona je policiji uputila i zahtev da sa istom revnošću ispitaju ko stoji iza javno objavljenih neistina, da je ona ubica koji se krije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track