(FOTO) DA SE NE ZABORAVI: Grafit Tijane Jurić se oslikava u Subotici!
Foto: Kurir Štampano

Akcija drugara ubijene devojčice

(FOTO) DA SE NE ZABORAVI: Grafit Tijane Jurić se oslikava u Subotici!

Društvo -
Mural će se nalaziti preko cele zgrade, na Radijalcu, a kako izgleda posle samo jednog dana rada, objavila je i grupa, uz opis Princezo, iz sekunde u sekund tvoj lik postaje sve jasniji. Nisi zaboravljena, niti ćeš ikada biti. Živiš u nama, zauvek

SUBOTICA - Da se Tijana Jurić zaista nikada ne zaboravi, pomoći će i njeni drugari iz OŠ "Ivan Goran Kovačić", koji su došli na ideju da se u Subotici nalsika mural sa njenim likom. Oslikavanje je počelo u ponedeljak, a sve je organizovano uz pomoć grupe sa Fejsbuka, "Pomozite da se nađe Tijana Jurić", putem koje su sakupili novac za materijal.

Mural će se nalaziti preko cele zgrade, na Radijalcu, a kako izgleda posle samo jednog dana rada, objavila je i grupa, uz opis "Princezo, iz sekunde u sekund tvoj lik postaje sve jasniji. Nisi zaboravljena, niti ćeš ikada biti. Živiš u nama, zauvek".

U pripremi je i sajt tijana.rs koji bi trebalo da bude završen do kraja septembra ili početkom oktobra, a na kome će se nalaziti sve aktivnosti vezane za slučaj ubijene devojčice.

Tijana Jurić je ubijena u noći između 25. i 26. jula. Za brutalno ubistvo je osumnjičen Dragan Đurić (34), koji se tereti da je silovao, ubio, a potom zakopao nedaleko od Sombora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track