I ZVANIČNO: B92 raskinuo ugovor sa Oljom Bećković
Foto: Cile

Okončana saradnja

I ZVANIČNO: B92 raskinuo ugovor sa Oljom Bećković

Društvo -
Njen advokat Goran Draganić kazao je da će prihvatiti razgovor i pokušati da zaštiti interes autorke emisije Olje Bećković

BEOGRAD - Kompanija B92 je i zvanično raskinula ugovor sa Oljom Bećković, autorkom „Utiska nedelje“.

Ova kompanija je donela odluku da stavi tačku na celu priču tako što će i zvanično raskinuti ugovor sa Bećkovićevom. Da bismo proverili informaciju, pozvali smo Gorana Draganića, advokata Olje Bećković, koji je u kratkoj izjavi potvrdio naša saznanja.

- Posle sedam nedelja bezuspešnih pokušaja da nateramo menadžment B92 da poštuje zaključen ugovor i omogući emitovanje „Utiska nedelje“, danas sam od pravnog zastupnika B92 dobio odgovor da je ta televizija i zvanično rešila da raskine ugovor i da nas pozivaju da razgovaramo o raskidu - rekao je juče Draganić.

On tvrdi da će prihvatiti razgovor i pokušati da zaštiti interes autorke emisije Olje Bećković s obzirom na dosadašnju višenedeljnu jasno izraženu volju B92 i menadžmenta B92 da ne izvrše ugovor.

Olja Bećković se prošle nedelje pojavila na protesnom skupu ispred TV B92, ali je i tada rekla okupljenima da joj se čini „da su se uzalud okupili“. Olju su tada podržali kolege novinari, predstavnici NVO udruženja, brojni građani i pojedini opozicionari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track