IZABRANA: Mirjana Čizmarov na čelu Direktorata za civilni vazduhoplovni saobraćaj
Foto: Dragana Udovičić

Uspeo konkurs

IZABRANA: Mirjana Čizmarov na čelu Direktorata za civilni vazduhoplovni saobraćaj

Društvo -
Mirjana Čizmarov je trenutno vršilac dužnosti direktora Direktorata. Diplomirani je pravnik, stručnjak je za pravo EU u oblasti saobraćaja i telekomunikacija

BEOGRAD - Upravni odbor Direktorata civilnog vazduhoplovnog saobraćaja Srbije odlučio je za direktora te institucije bude izabrana Mirjana Čizmarov.

To je objavilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Novog direktora Direktorata treba da imenuje Vlada Srbije.

Od ukupnog broja prijavljenih kandidata za tu dužnost, komisija koja je sprovodila konkurs izabrala je tri kandidata, koje je predložila Upravnom odboru, na čijem je čelu ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Mirjana Čizmarov je trenutno vršilac dužnosti direktora Direktorata. Diplomirani je pravnik, stručnjak je za pravo EU u oblasti saobraćaja i telekomunikacija.

Obavljala je dužnosti savetnika i pomoćnika ministra za saobraćaj i telekomunikacije, pomoćnika ministra za kapitalne investicije, šefa Biroa za EU Privredne komore Srbije, direktora sektora i savetnika direktora Direktorata za civilno vazduhoplovstvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track