KAD POLICIJA ZAPLAČE: Priča o devojčici-prostitutki iz Beograda koja  je za noć imala 15 klijenata!
Foto: Prostitucija, Printskrin

Kad i policija zaplače

KAD POLICIJA ZAPLAČE: Priča o devojčici-prostitutki iz Beograda koja je za noć imala 15 klijenata!

Društvo -
Ne možete da zamislite kako izgleda devojčica od 12 ili 13 godina koja je imala za noć 10 ili 15 klijenata i još je pod dejstvom narkotika. Ona ne može sa vama ni da razgovara, gleda vas, a ne vidi vas i ne čuje, daje nepovezane odgovore, priseća se jednog slučaja inspektorka Dragana Starčević

BEOGRAD - Dragana Starčević, policijski inspektor u Odeljenju za javni red i mir PU za grad Beograd, ispričila je šokantne priče prostitucije u Srbiji. Susretala se sa raznim scenama, ali neke od njih su je zaista potresle.

Prvi je primer porodice koja se cela doselila u Beograd - majke od četrdeset i nešto godina sa troje dece, kao i njenog novog emotivnog partnera, koji nije otac dece.

Ćerka je imala 19, sin 15, a najmlađa dve godine. Pošto su otkrili da se u stanu te porodice odvija prostitucija, policajci su ušli u njega i zatekli klijenta koji bira između majke i ćerke u donjem vešu.

U drugoj sobi nalazio se vanbračni muž, u gaćama i brushalteru, ukoliko se i za njega pojavi zainteresovani klijent. Ispostavilo se, kako je kasnije policija utvrdila, da je majka naterala ćerku i nevenčanog muža da se bave prostitucijom. Zbog toga je osuđena za trgovinu ljudima i smeštena je u zatvor, a deca u hraniteljske porodice.

Drugi slučaj dešavao se u jednom stanu na Novom Beogradu gde je muž iznajmljivao ženu klijentima dok im je dete bilo u školi. Dok je ona "radila", suprug je bio u drugoj sobi i sve krišom posmatrao. Često su i namerno snimali njene susrete s klijentima pa su to posle zajedno gledali, što im je, kažu dobro uticalo na bračni seksualni život. Ako se dešavalo da muž nije kod kuće, žena je imala zadatak da hvata beleške tokom odnosa s klijentom i da to mužu posle sve čita.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

Upitana da nevede najtragičnije primere koje je viđala tokom karijere, Dragana Starčević izdvaja devojčicu od 13 godina koja je bila žrtva trgovine ljudima. Nju je eksploatisao neko kog je smatrala za dečka.

Kad i inspektori zaplaču

"Ne možete da zamislite kako izgleda devojčica od 12 ili 13 godina koja je imala za noć 10 ili 15 klijenata i još je pod dejstvom narkotika. Ona ne može sa vama ni da razgovara, gleda vas, a ne vidi vas i ne čuje, daje nepovezane odgovore. Lošeg je psihičkog i fizičkog stanja, ima povrede od uboda igli". Imali smo, priseća se inspektorka, i devojčice sa povredama od gašenja cigarete po telu, koje su fizički zlostavljali makroi.

I muškarci u prostituciji

U prostituciju ne ulaze samo žene, već i muškarci. U pitanju su, kaže Starčević, uglavnom transvestiti i homoseksualci.

Najveći broj muškaraca koji se bave prostitucijom su transvestiti - koji se oblače kao žene. Oni najčešće koriste hormone i počnu da im rastu grudi, neki stavljaju u brushaltere i veštačka pomagala - čarape i slično. Transvestiti klijentima pružaju usluge "kao žene", a neki klijenti, pogotovo oni alkoholisani, čak i ne znaju da su im muškarci "pružili usluge", pošto se sve dešava u mraku i nekada je, na osnovu njihovog izgleda, teško poverovati da nisu žene.

(Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track