KARAĐORĐEVIĆI LETUJU KRALJEVSKI: Na Bermudama nam je kao na drugoj planeti!

Ne plaćaju struju, a luksuzno se baškare

KARAĐORĐEVIĆI LETUJU KRALJEVSKI: Na Bermudama nam je kao na drugoj planeti!

Društvo -
Bračni Karađorđević, uprkos neizmirenim računima, zapucao na ostrvo i smestio se u luksuzni hotel „Princes“

BEOGRAD - Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i njegova supruga Katarina letuju na egzotičnom ostrvu na Bermudama iako, kako je naš list već pisao, njihova dugovanja za struju iznose preko šest miliona dinara!Kao i uvek do sada, njihovo putovanje vezuje se za boravak kod bliskih prijatelja ili rođaka, u ovom slučaju za suprugu pokojnog premijera Bermuda Lili Gibons i lokalnog milijardera Pitera Grina.- Ostrva Bermude otkrili smo na mapi! Pre mnogo godina otkrili smo ih zahvaljujući Dejvidu i Lili Gibons, koji su nam rekli da moramo da posetimo Bermude, pa smo došli kao gosti i odmah se zaljubili, divno je! - rekli su oni za lokalne medije, koji su kraljevski par intervjuisali u luksuznom hotelu „Princes“.

Ovde se odmaraju... Luksuzni hotel „Princes“ na Bermudama
Ovde se odmaraju... Luksuzni hotel „Princes“ na Bermudama

Kako je otkrila princeza Katarina, ovo je prvi put otkako dolaze na ovo prelepo ostrvo da gostuju u hotelu.- Ali ovo je hotel „Princes“, tako da nam je to okej - našalila se ona kroz gromoglasan smeh i istakla da na ovoj destinaciji voli to što se oseća kao na drugoj planeti i u drugačijem svetu.- Čim smo došli, osetili smo se kao kod kuće. Sjajno je. Veoma smo srećni što možemo da promovišemo Bermude. Prošlog puta smo odseli kod premijera i njegove šarmantne žene, s kojima smo postali prijatelji. Moj lični plan je da dovedem grupu prijatelja da proslavimo to što smo deo ovog divnog mesta - rekla je ona.

Da podsetimo, prema podacima EPS, dug na dva brojila Belog dvora na Dedinju i Kraljevskog dvora, u kojima Karađorđevići žive, u martu ove godine iznosio je neverovatnih 6.178.335 dinara. Ova suma je zaista frapantna kada se zna da Ministarstvo kulture godišnje za održavanje Belog dvora plaća 40 miliona dinara.

Uživaju za sve pareJAHTE, RONJENJE, VEČERE...Poseta jahting klubu, ronjenje, odlazak u restorane i na večere kod prijatelja ono je što će obeležiti ovogodišnji četvorodnevni odmor prestolonaslednika Aleksandra i princeze Katarine Karađorđević.- Bermude nam daju mnogo energije. Mnogo smo odmorniji nego što smo bili po dolasku - objasnili su oni, a to je sigurno i razlog zbog kojeg će sva četiri dana odmora provesti u ovom gostoljubivom letovalištu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track