GORDANA ŽIVOJINOVIĆ NE PLAĆA NIŠTA: Za školovanje unuka duguje mi 7.000 evra!

Direktor škole „Ruđer Bošković“ Mladen Šarčević

GORDANA ŽIVOJINOVIĆ NE PLAĆA NIŠTA: Za školovanje unuka duguje mi 7.000 evra!

Društvo -
Gordana Živojinović organizator lažnog skupa privrednika, je klasičan lik koji mulja, mulja, mulja... Težak folirant, ne čudi me da se poziva na ministre i premijera , kaže Šarčević

BEOGRAD - Gordana Živojinović ostala je dužna 7.000 evra za školovanje dve unuke, zbog čega su mogle da budu izbačene, ali nismo hteli da traumiramo decu i dozvolili smo da završe školsku godinu, tvrdi za Kurir Mladen Šarčević, direktor privatne škole „Ruđer Bošković“.Ovo je samo jedna u nizu priča ljudi koji tvrde da ih je prevarila Živojinovićeva, a koji su nam se javili kad su pročitali naš tekst o njoj. Kurir je objavio da se ona, kao vlasnica nepostojeće firme „Ajant plus“, pozivala na premijera i ministre kako bi „navukla“ privrednike da uplate kotizaciju za fantomsku sednicu Skupštine privrednika Srbije početkom jula. Pod izgovorom da će na skupu privrednici svoje probleme u poslovanju moći da iznesu ministrima u Vladi, koji se na kraju nisu pojavili, privukla je više od 30 preduzeća da uplate oko 500.000 dinara za kotizaciju.Kasnila s plaćanjemDirektor privatne škole „Ruđer Bošković“ kaže da su ga zvali na tu sednicu, a kad su mu rekli da je ona organizator, „elegantno“ se izvukao.- Klasičan lik koji mulja, mulja, mulja... Težak folirant, ne čudi me da se poziva na ministre i premijera - kaže Šarčević.Deca njene ćerke dve godine su pohađala privatnu školu. Od početka je, kaže on, kasnila s plaćanjem. Obećavala je, dodaje, da će na ime duga obezbediti gorivo za školska vozila, ali ništa od toga. Na kraju ju je škola tužila, u maju je dobila pravosnažnu presudu i sada izvršitelji treba da od nje naplate dug.- Ko zna da li će naći neku njenu imovinu - dodaje Šarčević.Gordana Živojinović pismeno je odgovorila i na pitanja Kurira u vezi sa Skupštinom privrednika. Ona kaže da lično nije poslala nijedan mejl niti je komunicirala s privrednicima, već saradnici i tehnička podrška.

Uživa u životu... Gordana Živojinović
Uživa u životu... Gordana Živojinović

Bez zarade- Nikad nisam obećavala premijera i ministre. Nismo obećavali zarade radnicima. Mučim se da isplatim do kraja sve troškove organizacije skupštine, niko od nas nije imao zaradu, ja doplaćujem iz svog džepa. Sava centru isplaćujemo troškove. Sve je rađeno po zakonu, a stavovi privrednika sa skupštine biće poslati Vladi Srbije - tvrdi ona.(V. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track