Kupite KURIR, isecite kupone i danas uštedite do 8.000 dinara!

Kupujte s popustom

Kupite KURIR, isecite kupone i danas uštedite do 8.000 dinara!

Društvo -
Potrebno je samo da iz štampanog izdanja Kurira isečete kupon s naznačenim imenom radnje i iznosom popusta i ponesete ga sa sobom kad krenete u šoping!

Kurir je zajedno sa svojim partnerima odlučio da svojim čitaocima pruži mogućnost da ostvare popust prilikom kupovine proizvoda ili usluga svog omiljenog proizvođača.

Potrebno je samo da iz štampanog izdanja Kurira isečete kupon s naznačenim imenom firme i iznosom popusta i ponesete ga sa sobom kad krenete u šoping!Pronađite danas svoje kupone u Kuriru i uštedite do 8.000 dinara.

Poklon kupon turistička agencije Big Blue Group od 3.000,00 dinara važi do 01.09.2014. godine za paket aranžmane iz ponude u kojoj su najatraktivnija letovališta, aranžmani za evropske i svetske metropole, daleke destinacije, egzotična ostrva, krstarenja, posete seminarima i kongresima širom sveta...Moguće je iskoristiti samo jedan kupon po rezervaciji.

Isecite kupon na strani 23 i dobićete popust 3.000,00 dinara u "Svadbenim zvonima" , koja se bave dekoracijom i organizacijom venčanja, poslovnih događaja, rođendana, zabava povodom svih vama važnih dana i događaja u životu, kako privatnom tako i poslovnom! Bez obzira da li planirate venčanje ili neku drugu proslavu, Svadbena zvona vam mogu pomoći da organizujete neverovatnu zabavu, od pravljenja samog koncepta do njene kompletne realizacije.

Na istoj strani nalazi se kupon vredan 2.000, 00 dinara za Markonisport koji vam donosi popust za kupovinu bicikla Capriolo. Popust važi do 14.08.2014.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja