KURIR I DIS U KRUPNJU:  Podeljeno 133 paketića đacima prvacima!
Foto: Marina Lopičić

Humanitarna akcija za mališane

KURIR I DIS U KRUPNJU: Podeljeno 133 paketića đacima prvacima!

Društvo -
Kurir je, u saradnji sa kompanijom DIS, organizovao lepu akciju podele paketa mališanima. Drago nam je što smo pokrenuli i učestvovali u jednoj ovakvoj akciji, jer svi znamo šta se dešavalo u Krupnju pre tri meseca. Ovo je mali gest kompanije Adria Media, u čijem sastavu je Kurir, i DIS-a kako bismo bar malo olakšali muke ovim ljudima, rekao je Saša MIlovanović
1 / 5 Foto: Kurir

BEOGRAD - Mališani iz Krupnja, koji u ponedeljak kreću u prvi razred i počinju novo poglavlje u svojim životima, dugo će i po dobru pamtiti druženje koje im je u četvrtak organizovao dnevni list Kurir.U saradnji sa kompanijom DIS, organizovali smo humanitarnu akciju i podelili budućim đacima prvacima 133 paketa sa kompletnom opremom za polazak u školu. Plavi ranci za dečake i roze za devojčice, opremljeni priborom za pisanje i crtanje, gumicama, rezačima i pernicama, obradovali su krupanjske mališane, a posebno zadovoljstvo i sreću priredili su im vaterpolisti Srbije Dušan Mandić i Nemanja Ubović, koji su im na poklon doneli kapice i majice vaterpolo reprezentacije.

Mandić i Ubović sa Gocom Tržan
Mandić i Ubović sa Gocom Tržan

Akciji se pridružila i naša poznata pevačica Goca Tržan. Ideji da se bar malo olakša život porodicama iz kraja koji je žestoko pogođen poplavama poznate ličnosti su se odazvale bez razmišljanja i na kraju neobičnog i veoma interesantnog dana uglas su zaključili: „Vredelo je“.PresrećniNaši zlatni sportisti delili su pakete mališanima, a Goca je preuzela ulogu animatora i sa nekoliko svojih hitova doprinela da atmosfera bude još pozitivnija. Deca, ali i njihovi roditelji verovatno će najviše pamtiti priliku da se upoznaju sa svojim sportskim i muzičkim idolima, da ih dodirnu, uzmu autogram i fotografišu se.

Miloš Garić i Saša Milovanović
Miloš Garić i Saša Milovanović

- Mnogo mi je drago što ste me pozvali i omogućili mi da osetim ovoliko pozitivne energije. Uvek se rado odazovem da pomognem koliko mogu i nadam se da ćete me ponovo pozvati u nekoj vašoj sledećoj akciji - rekla nam je Goca Tržan, ne skidajući osmeh s lica nakon serije datih autograma i uslikanih „selfija“ sa krupanjskim mališanima.Hvala domaćinimaA mi, kao gosti Krupnja, moramo da kažemo i jedno veliko „hvala“ ljudima koji su nas domaćinski ugostili - predsedniku opštine Radetu Grujiću, predsedniku Skupštine Aleksandru Zeljiću i prosvetnom inspektoru Dušici Zeljić, koji su učinili da se u celom Krupnju osećamo kao kod kuće.

Meštani KrupnjaKAKO JE BILO, SAD JE DOBROVeć na prilazu Krupnju počeli smo da shvatamo kolika je zapravo šteta koju su pretrpeli žitelji ovog dela Srbije. Posledice poplava su više nego vidljive, putevi na pojedinim mestima takvi da mesta za mimoilaženje nema. Ipak, meštani nas uveravaju da sada sve izgleda mnogo bolje nego prvih dana nakon poplava.- Ma ovo je sad dobro kako je bilo. Radi se već tri meseca i mnogo toga je sanirano, ali i dalje ima posla kako bi se sve dovelo u normalu.

Mandić podelio rančeve
Mandić podelio rančeve

REAGOVANJAMiloš Garić, DISKompanija DIS, kao najveća domaća trgovinska firma, veliku pažnju poklanja društveno odgovornom ponašanju i humanitarnom radu. Ova akcija, koju smo napravili u saradnji sa dnevnim listom Kurir, samo je nastavak onoga što smo u prethodnom periodu uradili pomažući stanovništvu širom Srbije, koje je pretrpelo veliku štetu od poplava.Dušan Mandić,VATERPOLISTAOvo je stvarno fenomenalno, zaista lepa atmosfera. Drago mi je što su ljudi bar danas zaboravili na sve nesreće koje su ih zadesile u majskim poplavama. Mnogo je radosti i veselja danas u Krupnju i nadam se da će tako i ostati. Đacima prvacima bih poručio da budu vredni i radni, i rad će im se isplatiti.Goca Tržan, PEVAČICAEkipa Kurira me je pozvala da budem specijalni gost u Krupnju i bilo je baš lepo i zabavno. Ovo je divan gradić i baš mi je drago što ste me pozvali i nadam se da ćete me zvati opet na ovakve manifestacije.Saša Milovanović,DIREKTOR I GLAVNIUREDNIK DIREKCIJEDNEVNIH IZDANJA KURIRAKurir je, u saradnji sa kompanijom DIS, organizovao lepu akciju podele paketa mališanima. Drago nam je što smo pokrenuli ovakvu akciju i učestvovali u njoj jer svi znamo šta se dešavalo u Krupnju pre tri meseca. Ovo je mali gest kompanije „Adrija medija“, u čijem smo sastavu, i kompanije DIS kako bismo bar malo olakšali muke ovim ljudima.

POGLEDAJTE SNIMAK ADRIA MEDIJA TV
http://www.youtube.com/watch?v=f9EeNimibl4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track