LANSIRAO DRON: Albanac Morinaj poslao letelicu sa kupole crkve!
Foto: Dado

Lociran kriminalac koji je izazvao sramnu provokaciju na utakmici

LANSIRAO DRON: Albanac Morinaj poslao letelicu sa kupole crkve!

Društvo -
Morinaj, koji se bavi alpinizmom i slobodnim penjanjem, u Srbiju je ušao 11. oktobra, u automobilu sa italijanskim tablicama, a odseo je u jednom hostelu blizu stadiona Partizana, koristeći italijansku ličnu kartu

BEOGRAD - Albanac iz Italije Ismailj Morinaj (32) je 14. oktobra sa kupole Crkve Svetog Arhangela Gavrila lansirao dron sa zastavom takozvane "velike Albanije", koji je potom doleteo do stadiona Partizana.

Morinaj, koji se bavi alpinizmom i slobodnim penjanjem, u Srbiju je ušao 11. oktobra, u automobilu sa italijanskim tablicama, a odseo je u jednom hostelu blizu stadiona Partizana, koristeći italijansku ličnu kartu, prenose mediji.

Morinaj je odmah posle utakmice pobegao iz Srbije, ali ga je naša policija tokom vikenda locirala i zatražila pomoć Interpola u njegovom hapšenju.

Postoje saznanja da se Morinaj i brat albanskog premijera Olsi Rama dugo i veoma dobro poznaju i da su zajedno do detalja isplanirali akciju ubacivanja drona na stadion kako bi izazvali nerede na utakmici.

Rama, pošto je Morinaj "dovezao" dron do stadiona, iz lože je preuzeo kontrolui nad letelicom, najverovatnije preko programa koji je prethodno instalirao u svoj "ajfon".

Olsi Rama  (foto Facebook)
Olsi Rama (foto Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track