LAŽNE OPTUŽBE Ana Divac: Nisam ja kriva za ubistvo na Brankovom mostu!
Foto: Dado Đilas

Supruga slavnog košarkaša ogorčena

LAŽNE OPTUŽBE Ana Divac: Nisam ja kriva za ubistvo na Brankovom mostu!

Društvo -
Za koje pare neko može da napiše da sam JA ubica!!! Ladno napiše da sam ubica! Da li je to dno ljudsko, napisala je Divčeva na Tviteru potvrdivši da u garaži ima minija, ali sivog

BEOGRAD - Koliko mržnje? I za koje pare neko može da napiše da sam ja ubica!!! Vau! Šta je to? Ladno napiše da sam ubica! Da li je to dno ljudsko?, napisala je Snežana Ana Divac, supruga proslavljenog košarkaša Vlada Divca, na svom Tviter nalogu oštro reagujući na optužbe koje su se pojavile na jednom beogradskom portalu.

Naime, Srbijom je sinoć prostrujala "vest" da je ona odgovorna za smrt mladog Luke Jovanovića (21), koji je pregažen na Brankovom mostu 25. jula.

"Ja vozim sivog, običnog minija. Eno mi ga u garaži u zgradi parkiran. A da li će se iko baviti onima koji su me ubicom nazvali? Bilo ko?", upitala je javno Snežana Divac na društvenoj mreži.

Njeno pitanje izazvalo je živu aktivnost na Tviteru i brojne komentare, pre svega, podrške. Mnogi koji su se uključili u diskusiju mišljenja su da Ana treba i da tuži one koji su je tek tako optužili za ubistvo.

Mladi Luka Jovanović (21) pregažen je na Brankovom mostu 25. jula. Pokosio ga je automobil marke "mini kuper kantrimen". Luka je izdahnuo dva dana kasnije u Urgentnom centru. Kamere na mostu snimile su auto koji mu je naneo smrtonosne povrede, a srpska policija je u međuvremenu potvrdila da zajedno sa Interpolom traga za vlasnikom tog vozila koje navodno ima švajcarsku ili italijansku registraciju. Postoji i mogućnost da je vozilo prodato nekom odavde koji ga i dalje vozi na strane tablice.

Ko je Ana Divac?

Snežana Ana Divac (46), supruga je proslavljenog srpskog košarkaša Vlada Divca (45) i majka troje dece, koja se sa uspehom, zajedno sa suprugom, bavi humanitarnim radom i vodi "Fondaciju Ana i Vlade Divac". Njihov dobrotvorni rad posvećen je zbrinjavanju raseljenih i izbeglih i brizi za zdravo odrastanje i razvoj dece i mladih. Divčevi kao roditelji troje dece angažovali su se i u borbi protiv bele kuge kroz akciju "Bebe u modi" koju su sproveli u opštini Vladičin Han.

Ana i Vlade u braku su četvrt veka i imaju troje dece - sinove Luku (23) i Matiju (20) i ćerku Petru (16), koju su usvojili pošto su joj biološki roditelji 1999. poginuli na Kosovu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja