Na Batrovcima 60 min, na Horgošu i Gostunu oko 90 minuta
Foto: Dragana Udovičić

Granični prelazi

Na Batrovcima 60 min, na Horgošu i Gostunu oko 90 minuta

Društvo -
Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnom prelazu Horgoš iz pravca Mađarske takođe prilikom ulaska oko 90 minuta, dok se na Gostunu čeka 90 min pri ulazu i pri izlazu iz naše zemlje

BEOGRAD- Na graničnim prelazima jutros su zadržavanja za putnička vozila od 30-45 minuta, osim na graničnom prelazu Batrovci gde se prilikom ulaska u našu zemlju čeka oko 60 minuta.

Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnom prelazu Horgoš iz pravca Mađarske takođe prilikom ulaska oko 90 minuta, dok se na Gostunu čeka 90 min pri ulazu i pri izlazu iz naše zemlje.

Kako je saopštio Auto moto savez Srbije (AMS S), prvog dana vikenda saobraćaj je pojačanog inteziteta na važnijim putnim pravcima u našoj zemlji, posebno na deonici autoputevima iz pravca Hrvatske i Mađarske ka Makedoniji, na ibarskoj magistrali ka Crnogrskom primorju,prema poznatijim vikend naseljima, na naplatnim rampama i graničnim prelazima.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 116 saobraćajnih nezgoda, u kojima su 33 osobe povređene, a jedna osoba je izgubila život.

U Beogradu je evidentirano 65 saobraćajnih nezgoda u kojima je 17 lica povređeno.

Vozačima se savetuje da na deonicama, gde se izvode radovi, poštuju saobraćajnu signalizaciju, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track