NESTALO STRUJE: Zastoj na prelazu Sremska Rača
Foto: Fonet

Nema gužve na granicama

NESTALO STRUJE: Zastoj na prelazu Sremska Rača

Društvo -
Na Batrovcima se čeka do 60 minuta. Poslednji dan u radnoj nedelji protiče u znaku umerenog intenziteta gotovo na svim putnim pravcima

BEOGRAD - Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima trenutna zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta, osim na Graničnom prelazu Sremska Rača, gde je danas došlo do prekida rada zbog nedostatka struje.

Kako je saopštio Auto moto savez Srbije (AMSS), poslednji dan u radnoj nedelji protiče u znaku umerenog intenziteta gotovo na svim putnim pravcima.

Na Batrovcima se čeka 60 minutaNa graničnom prelazu Batrovci čeka se do 60 minuta na ulasku u zemlju za putnička motorna vozila, zbog velikog priliva vozila, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.Na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija, Gradina, Preševo, Gostun i Sremska Rača nema većih zadržavanja.

Tokom dana posebno u popodnevnim časovima moguća je slaba do umerena kiša praćena grmljavinom, kada se ujedno očekuje i pojačan saobraćaj na najfrekventnijim putnim pravcima. U okviru druge faze izgradnje Obilaznice oko Beograda - petlja "Batajnica", zbog izvođenja radova na uklanjanju nadvožnjaka "Batajnica" i izgradnje pristupnih saobraćajnica, od 3. marta obustavljen je saobraćaj na pravcu Beograd - Novi Sad u oba smera u zoni nadvožnjaka "Batajnica".

Alternativni pravci za sva vozila su Obilaznica oko Beograda preko petlje "Dobanovci" i petlje "Novi Banovci" u smeru ka Novom Sadu, odnosno Beogradu, Zemun - Batajnički drum - naselje Batajnica - petlja "Novi Banovci" do uključenja na auto-put Beograd – Novi Sad ili nastavak starim novosadskim putem.

U okviru radova na Koridoru 10 na putu I/B reda između Vladičinog Hana i Vranja na deonici od Mazaraća do Bresnice u dužini od 3,7 kilometara i na delu od Bresnice do Suvog Dola u dužini od 3,2 kilometra saobraćaj je preusmeren sa državnog puta IB reda, na državni put II/A reda.

Na delu između Bresnice i Suvog Dola saobraćaj se jednim delom obavlja kroz naseljeno mesto, pa se upozoravaju vozači da strogo poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, a posebno da obrate pažnju na ograničenje brzine. Predviđeno je da radovi traju do 15. novembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track