PAKAO NA EKSKURZIJI: Učenici spavali s bubašvabama

Skandal u Italiji

PAKAO NA EKSKURZIJI: Učenici spavali s bubašvabama

Društvo -
Maturanti Zemunske gimnazije kivni na školu i turističku agenciju „Globus travel“

BEOGRAD - Jezivo je u kakvim su nam uslovima boravila deca na ekskurziji u Italiji! Platili smo po 45.550 dinara, a preživljavali su pravi pakao! Sobe su bile pune vlage, bubašvaba i guštera! - kaže ljutito Aleksandar, otac Stefana Arsova, učenika četvrtog razreda Zemunske gimnazije.

Plafon samo što ne padne
Plafon samo što ne padne

Njegov sin je s drugovima iz razreda 27. septembra otišao na sedmodnevnu matursku ekskurziju preko turističke agencije „Globus travel“.- Bili su u hotelima koji se raspadaju, brave na vratima bile su odvaljene - naglašava razočarani otac:- Direktora gimnazije trebalo bi da bude sramota. Higijenski uslovi bili su skandalozni, a hrana užasna. Učenici su ogorčeni jer nisu otišli na neke izlete koji su im bili uračunati u cenu!

Obrok... Hrana im bila grozna
Obrok... Hrana im bila grozna

Miloš Bjelanović, direktor Zemunske gimnazije, kaže da od 75 učenika, samo troje imaju primedbe.- Bili su smešteni u tri hotela i ovaj jedan je zaista bio najlošijeg kvaliteta. Ponuđeno im je da ga promene ali oni su, u dogovoru s razrednim starešinama, odbili i rekli da će se žaliti. Za guštere i bubašvabe ne znam, a posteljina je bila čista - ističe Bjelanović.D. Tadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track