GUŽVE POSLE PODNE: Na granici zadržavanje do 30 minuta
Foto: Beta

Auto-moto savez Srbije

GUŽVE POSLE PODNE: Na granici zadržavanje do 30 minuta

Društvo -
Na tri deonice auto-puta E-75 između Vladičinog Hana i Vranja, saobraćaj je preusmeren na sporedne puteve. Put Beograd-Lazarevac je sužen kod skretanja za Rušanj

BEOGRAD- Saobraćaj je u većem delu Srbije umerenog intenziteta dok se gužve očekuju posle podne zbog kraja vikenda, saopštio je jutros Auto-moto Savez Srbije (AMS S).

Na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju oko 30 minuta. Na deonicama na kojima se izvode radovi, odnosno na kojima su prisutni putari sa mehanizacijom, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćjnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu. Za vreme izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada biće preusmeren na novi most Beška, koji se nalazi pored mosta koji se rehabilituje. Planirano vreme izvođenja radova je 30 dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

I dalje je zbog radova obustavljen saobraćaj na starom putu Beograd-Novi Sad kod nadvožnjaka "Batajnica", te vozila idu zaobilazno. Na tri deonice auto-puta E-75 između Vladičinog Hana i Vranja, saobraćaj je preusmeren na sporedne puteve. Put Beograd-Lazarevac je sužen kod skretanja za Rušanj, a saobraćaj usporen. Zbog klizišta je zatvoren državni put Ib reda broj 30 na 15 kilometara od Ušća ka Ivanjici. Obustavljen je saobraćaj na državnom putu Ib reda broj 10, Beograd-Pančevo, a vozila idu zaobilazno, obilaznicom oko tog grada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track