Poznati i aktivni na društvenim mrežama u digitalnom Diznilendu!

Digital Night 25. jula u Clubu Reset

Poznati i aktivni na društvenim mrežama u digitalnom Diznilendu!

Društvo -
Premijerno će biti predstavljeni novi, tehnološki modernizovan i vizuelno atraktivan sajt magazine Story prilagodljiv različitim formatima uređaja sa kojih mu se pristupa

U prestižnom Clubu Reset (www.clubreset.org), nedaleko od Novog Sada, u petak, 25. jula, s početkom od 19 sati, održaće se Digital Night (www.digitalnight.rs).

Ovaj događaj je osmišljen kao prilika da se predstavi inovativni koncept marketinga kroz različite digitalne aktivacije u realnom prostoru.

Prisutni će imati priliku da se uvere kako se granica realnog i virtuelnog polako briše, kao i da je digitalni marketing uveliko izašao iz ekrana gadgeta i svuda je oko nas.

Takođe, premijerno za ovu priliku biće predstavljeni novi, tehnološki modernizovan i vizuelno atraktivan sajt magazine Story prilagodljiv različitim formatima uređaja sa kojih mu se pristupa. Za vreme Digital Nighta koji organizuje digitalna agencija Homepage (www.homepage.rs) okupiće se mnogo brojni uticajni pojedinci iz oblasti marketinga i medija, kao i poznate ličnosti, koji su i aktivni na društvenim mrežama. Među njima će se naći glumac Bojan Perić, atletičarka Ivana Španović, aktuelna Miss Srbije Milica Vukliš, glumici serijala "Državni posao" Dimitrije BanjacČvarkov i Dejan Ćijarković Boškić, bodi-bilder, bloger i glumac Milan Strongman Jovanović, gay aktivisti BobanStojanović i Boris Milićević, najčitaniji bloger u Srbiji Milan Kamponeski (AmitzDulniker) i najpopularnija fashion blogerka Zorannah, političari, aktivisti, modelikao i popularni tviteraši i blogeri.

Koncert će održati Lena Kovačević.

"Digital Night predstavlja jedan ozbiljan event koji će okupiti isto tako ozbiljne pojedince u online branši. Jedva čekam ovaj event jer imam osećaj da neke stvari nakon Digital Nighta više neće biti iste", izjavio je Milan Strongman Jovanović, bodi-bilder, glumac i bloger.

"Kada uzmemo u obzir organizatore, prestižni klub Reset i čitav koncept događaja, lako dolazimo do toga da je Digital Night nešto što smo čekali duže vreme, a što je već sada uspelo da izazove ogromne reakcije domaće publike i ljudikoji se bave marketingom - kako u Srbiji, tako i u regionu", rekao je Marko Mudrinić, dopisnik regionalnog internet marketing portala Netokracija (www.netokracija.com) iz Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track