PRVI ROĐENDAN ER SRBIJE: Proslavi prisustvovao Vučić i Siniša Mali!
Foto: Nemanja Pančić

Građani ponosni na novog avio prevoznika

PRVI ROĐENDAN ER SRBIJE: Proslavi prisustvovao Vučić i Siniša Mali!

Društvo -
Rezultati poslovanja u trećem kvartalu su impresivni, a u avgustu smo imali rekordne rezultate do sada, istakao je Kondić na svečanosti u Skupštini grada Beograda

BEOGRAD - Generalni direktor Er Srbije koja večeras proslavlja prvu godišnjicu postojanja Dane Kondić izjavio je da je nacionalni avioprevoznik Srbije na dobrom putu da do kraja godine bude profitabilna avio kompanija.

"Rezultati poslovanja u trećem kvartalu su impresivni, a u avgustu smo imali rekordne rezultate do sada", istakao je Kondić na svečanosti u Skupštini grada Beograda kojoj prisustvuju premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Nadzornog odbora Er Srbije Siniša Mali, koji je i gradonačelnik Beograda.

Kondić je rekao da je ovaj dan veoma poseban jer se obeležava i 87 godina od nastanka ove avio kompanije.On je istakao da građani Srbije, ali i regiona, zatim gosti, akcionari, poslovni prijatelji mogu da budu ponosni na Er Srbiju i dodao da su oni bili uz nacionalnu avio kompaniju i kada je bilo teško."Danas znamo da smo na pravom putu i da činimo pravu stvar", rekao je on.

Kondić je kazao da je protekla godina bila dinamična i da su tačno pre godinu dana obećali građanima da će biti ponosni na novog avio prevoznika.

Prema njegovim rečima, Er Srbija sada leti na 39 destinacija u 29 zemalja, a ima i dodatnih 20 destinacija na Bliskom Istoku, Aziji i Australiji koji se realizuju sa partnerima.

Kondić je kazao da je sa poslednjom isporukom aviona Er bas A319 u septembru ove godine završena prva faza obnove flote i da će nabavka novih aviona biti nastavljena 2018.godine kada će početi isporuka aviona nove generacije erbas A320 neo.

Kondić je kazao da je uloženo i u zaposlene koji su prošli obuku, kao i da menadžment sada ima jasnu viziju i dobre rezultate.

On je poručio da će biti nastavljeno istim tempom.

Prvi avion Er Srbije je poleteo 26.oktobra 2013.za Abu Dabi čime je označen zvaničan početak rada nove avio kompanije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja