PUTNIK NEGIRA DA JE NASILNIK: Violeta me je davila, slučajno sam je udario!
Foto: Kurir Štampano

Prozvani mladić demantuje da je nasilnik

PUTNIK NEGIRA DA JE NASILNIK: Violeta me je davila, slučajno sam je udario!

Društvo -
D. V. tvrdi da nije slomio nos saputnici s kojom se vraćao autobusom iz Grčke, kako ona tvrdi, već da je dotična napala njega i devojku

BEOGRAD - Violeta S. je mene prva opsovala, udarala me je u lice i grudi, počela da me davi, a u tom koškanju sam je, ni sam ne znam kako, zakačio glavom u lice. Čim sam ugledao krv, shvatio sam da je bolje da se sklonim. Međutim, tada su ona i njena sestra počele da udaraju moju devojku, koja je završila s podlivima, ogrebotinama i oteklinama na licu i bedrima!Dve verzije pričeOvo je za Kurir otkrio D. V. (30) iz Beograda, koga je Violeta optužila da ju je u autobusu prilikom povratka sa odmora u Grčkoj udario glavom u lice, slomio joj nos i naneo druge povrede pred njeno dvoje dece, sestrom i sestrićem. I to, kako je ona tvrdila u jučerašnjem broju Kurira, zato što mu njena sestra Dragana M. nije dozvolila da spusti naslon sedišta.

Isprovociran D.V.
Isprovociran D.V.

- Gospođa je bila incidentna. Stalno se svađala, žalila na uslove putovanja, na druge putnike, provocirala ih je, vređala i glasno pričala. U jednom momentu sam njenu sestru zamolio da spustim naslon od sedišta na kom je sedela moja devojka, što je odbila i nastavila da spava. Kad sam video da su svi spustili naslone, pa čak i ta gospođa, pomerio sam ga minimalno, na šta je ona glasno jauknula. To ne bih uradio da se prethodno požalila na bolove u nogama, kako je vama ispričala - objašnjava mladić.Lakše telesne povredeTada je, kako kaže, skočila Violeta, počela da ga psuje, udara po licu i davi.- Sklonio sam se, ali je žena nastavila da vređa i počela da udara moju devojku, zbog čega ću protiv nje podići privatnu tužbu. Sve se to dešavalo na putu kroz Makedoniju, a na granici sa Srbijom došli su policija i Hitna pomoć. Oni su utvrdili da žena ima lakše telesne povrede, u šta ne spada prelom nosa. Iskrivljen nos je imala i u slici na pasošu, tako da pretpostavljam da je platila lekarske nalaze - naglašava D. V.

Reakcije saputnika na Fejsbuku
Reakcije saputnika na Fejsbuku

Sestre tvrde drugačije... Violeta S. i Dragana M.
Sestre tvrde drugačije... Violeta S. i Dragana M.

Violeta S.ON SAD PRAVI OD SEBE ŽRTVUSestre Violeta S. i Dragana M. navode da ne mogu ništa protiv laži.- Bože, bože, svašta! Pa da li sam mogla u stanju u kom sam bila da napadam bilo koga. Ako je tako kako on tvrdi, zašto onda nije prvi zvao novine. Svašta, da nasilnik ispadne žrtva. Ne mogu da shvatim tu nepravdu - rekla je Violeta kratko i dodala da ima dokaze i da će tužiti mladića.

TužilaštvoNISMO NADLEŽNI, TO SE DESILO U MAKEDONIJIU Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju su nam rekli da ih je inspektor granične policije obavestio da je 28. jula oko 00.40 časova došlo do povređivanja udarcem u glavu državljanke Srbije koja poseduje francuski pasoš. Ali oni nisu nadležni, jer se incident desio na teritoriji Makedonije.

Svedok Bata PetrovićVIOLETA JE PSOVALA I PRVA NAPALA MLADIĆAKuriru su se javili još neki putnici iz autobusa, koji tvrde da je Violeta S. inicirala incident.- Cilj im je samo da naplate osiguranje. Prvi sam stao na njihovu stranu, s namerom da ih zaštitim od njih samih, umirivao sam ih, ali psovke koje su izgovarale, grozote i zloba koju su pokazale uverile su me da sam na pogrešnoj strani - rekao je Bata Petrović iz Beograda.

Uradili smo sve što treba MAKEDONSKA POLICIJA SE NIJE MEŠALAOko 60 putnika koji su u nedelju prisustvovali drami na povratku sa odmora u Grčkoj putovali su preko dve agencije koje sarađuju. Iz „Oktopod travela“ rekli su da su vodič, autobus i vozač iz agencije „Aleksandrija travel“ i da su oni odgovorni za nastali incident.- Vodič je dužan da zaustavi autobus na licu mesta, tamo gde se incident desio, te da pozovu najbližu patrolu policije i Hitne pomoći. Naše putnice su žrtve i mi ćemo ih zaštititi - rekli su iz „Oktopoda“.Iz „Aleksandrije“ kažu da su zaustavili vozilo neposredno nakon tuče, ali da nije bilo bezbedno da po noći stoje na auto-putu, i to samo 30 kilometara od granice.- Obeveštena je i makedonska policija, ali oni nisu želeli da se mešaju. To je možda i bolje, jer bi mogli da dođu Albanci, što bi dodatno iskomplikovalo slučaj. Rekao sam da nastave put do naše granice, gde je utvrđeno da gospođa nije teže povređena - rekao je Aleksandar Ranković, vlasnik „Aleksandrija travela“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track