RUSKI STRIŽI OSTALI U SRBIJI: Ako treba branićemo zajedno naše domovine!

Sleteli u Kruševac

RUSKI STRIŽI OSTALI U SRBIJI: Ako treba branićemo zajedno naše domovine!

Društvo -
Vođa ruske akro-grupe „Striži“, poslao je poruku prijateljstva: Gradićemo i dalje naše jedinstvo u miru, ali spremni da se suprotstavimo svim neprijateljskim operacijama u odbrani naših domovina, rekao je potpukovnik Sergej Osjakin

KRUŠEVAC - Želim vam dobrodošlicu u moj rodni grad i čestitam vam na veličanstvenom uspehu koji ste postigli na paradi „Korak pobednika“ - istakao je ministar odbrane Bratislav Gašić, dočekavši u centru Kruševca 17 ruskih i 17 srpskih letača.

On im je preneo pozdrave i oduševljenje premijera Vučića onim što su pokazali na nebu nad Beogradom i istakao je da je Srbija ponosna na jedinstvo ruskih i naših pilota.

Potpukovnik Sergej Osjajkin, vođa ruske akro-grupe „Striži“, poslao je poruku prijateljstva:- Veoma cenim srpske pilote. Oduševljeni smo prijemom. Gradićemo i dalje naše jedinstvo u miru, ali spremni da se suprotstavimo svim neprijateljskim operacijama u odbrani naših domovina.

Pilot Vojske Srbije general Predrag Bandić je, takođe, zahvalio građanima Kruševca na dočeku koji su priredili ispred Spomenika kosovskim junacima.

"Leteli smo krilo uz krilo, zajedno s kolegama iz Ruske Federacije i to je simbolika koja pokazuje 70 godina dugu spremnost dve armije da se zajedno borimo protiv fašizma", rekao je Bandić.

http://www.youtube.com/watch?v=WyIvNT0dg6o
http://www.youtube.com/watch?v=umFuQARJVoc
http://www.youtube.com/watch?v=1Mk9_o94OCg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track