SENZACIONALNO: Domaćica otkrila sa kim najviše voli da spava i zašto se svako jutro budi sa osmehom?

Čuda su moguća

SENZACIONALNO: Domaćica otkrila sa kim najviše voli da spava i zašto se svako jutro budi sa osmehom?

Društvo -
Najbolji frajeri koje sam videla u životu, a svaki na ramenu nosi najbolji dušek za koji znam. Jedan od njih se osmehuje baš meni (ne verujem!), prilazi mi (sad već sumnjam u to da li je san ili java) čak mi se ljubazno obrati i pruža mi letak (o ne, opet neka reklama – pomislih).

„Posle samo nekoliko sati spavanja probudila sam se slomljena, bolnih leđa i neverovatno neraspoložena i začepljenog nosa... prokleta alergija... Da ne kažem nešto drugo...“ Pomislih – ne postoji način da mi išta na svetu popravi raspoloženje... Možda eventualno jedan dobar, stabilan „tip“ na dobrom glasu i sa debelim iskustvom. Pomislih dalje – takvih nema, sve i da ima ulog je prevelik, nemam ja tih para.Krenula sam u svoj nadrndani, polubolni, sumorni dan. Na ulici u centru grada ugledam jednog baš po mojoj meri... Čekaj, ne jednog, pa njih ima više i ne znam koji je bolji! Protrljam oči, pogledam, još su tu – istina je. Svaki izgleda kao izvajan i nosi ono što za čim žudim već godinama.

http://www.youtube.com/watch?v=kSXJVZX-Di0
Najbolji frajeri koje sam videla u životu, a svaki na ramenu nosi najbolji dušek za koji znam.

Ipak pročitam letak - čuda su moguća, ovo je ono što mi treba: poručim Dormeo dušek po mom izboru, sa antialergijskom zaštitom, izuzetnom potporom za kičmu i uz njega dobijem Jastuk i Pokrivač ZA SAMO 1 DINAR... I na sve to još i besplatna dostava. Da li postoji bolja ponuda?!Znala sam da je reklama i da je previše dobro da bi bilo istina. Opet, pomislim, čekaj da izračunam, nije me mrzelo, proverim i shvatim da zaista štedim čak do 7.970 dinara, ako uzmem veću dimenziju dušeka. Odem na www.dormeo.rs, proverim i poručim istog trenutka.Prošlo je 7 dana od tada, dobila sam svoj Dormeo i na njemu spavam već 3 dana. Šta reći? Konačno imam savršenog partnera za krevet, koji ispunjava sve moje zahteve i konačno se budim sa osmehom! Svim ženama koje se bude kao i ja pre svega ovoga, samo mogu da preporučim da kliknu www.dormeo.rs ili posete Dormeo radnje u svom gradu i da probaju i same. Pazite, akcija traje još malo... Samo do 30. Septembra - požurite!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track