SNEG I LED STIŽU ZA 10 DANA: Koliko koštaju radijatori, kamini, kotlovi i peći?
Foto: Nebojsa Mandic

DOLAZI ZIMA

SNEG I LED STIŽU ZA 10 DANA: Koliko koštaju radijatori, kamini, kotlovi i peći?

Društvo -
Grejanje nikad jeftinije - pogledajte cene razlicitih sistema grejanja koji vam stoje na raspolaganju ove zime

Pogledajte galeriju slika razlicitih modela kamina i peći koje mozete kupiti u Srbiji OVDE.

Sto se tice grejanja apsolutni hit ove sezone su kotlovi i peći na pelet. Kotlovi i peći na pelet su automatizovani, imaju smanjenu emisiju CO2 i maxsimalno iskoriscenje toplotne energije. Postoji mogucnost upravljanja kotlom na pelet preko mobilnog telefona. Pogledajte dva modela peći na pelet koje zagrevaju prostoriju do 80 kvadrata OVDE, odnosno 150 kvadrata OVDE.Ukoliko Vam je jednostavnije da se grejete na električnu energiju odličan izbor je elektro kotao domaće kompanije Mikoterm iz Niša, koja je ovaj kotao razvila za potrebe nemačke kompanije Robert Bosch. Ovaj uređaj spade u red najmodernijih na tržištu. Upravljanje kotlom je izvedeno preko procesorske jedinice i velikog LCD displeja. Preko procesorske jedinice može se pratiti vreme rada svakog grejača posebno kao i celog uređaja. Režim rada može se podesiti na normalan i režim protiv zamrzavanja. Opširnije informacije i direktan kontakt sa prodavcem možete dobiti OVDE.

U poslednje vreme kod nas su popularni takozvani norveski radijatori, i to je možda najelegantniji sistem grejanja kod nas, instalacija je jednostavna, a potrošnja energije je prilično ekonomična. Najpoznatiji distributer u Srbiji je kompanija Rovex. Pogledajte cene ovih radijatora OVDE.

Gototovo potpuno istih funkcionalnosti (samo nešto jeftiniji) kao i gore navedeni norveški radijatori su AERO električni radijatori. Oni pokazuju niz prednosti kako u odnosu na druge električne uređaje za grejanje (grejalice, kvarcne peći, mermerne ploče, ...), tako i na klasičan sistem centralnog električnog grejanja, naročito ako se primenjuju u manjim prostorijama i u onima koji se koriste periodično/sezonski. Pogledajte detaljnije kako izgledaju ovi radijatori OVDE.Klikom na link “Kontaktiraj prodavca” možete saznati cenu instalacije ovakvih radijatora za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Da li ste znali da podno grejanje za npr. jednosoban stan moze da iznosi i manje 1.000 eur. U Srbiji se po kvalitetu na ovom polju istice austrijska kompanija Herz. Ukoliko razmisljate o uvodjenju podnog grejanja za Vas dom, omogucili smo Vam direktan kontakt sa inzinjerima ove firme. Mozete im poslati podatke o kvadraturi prostora koji nameravate da pokrijete podnim grejanjem, vrsti poda koju imate, lokaciji objekta itd. a oni ce Vam dati procenu troskova.Pitajte za troskove uvodjenja podnog grejanja za Vas dom OVDE.

Ukoliko zelite da podnim grejanjem pokrijete spoljne povrsine, prilaze objektu, terase, ili mozda da zastitite oluke od zaledjavanja posaljite informaciji o povrsini koju zelite da pokrijete grejanjem i pitajte proizvodjaca za cenu OVDE. Za informaciju o ceni uvodjenja centralnog grejanja za Vas objekat pitajte proizvodjaca direktno OVDE. Poziv za preduzeća:Ukoliko ste vlasnik, direktor ili ste zaposleni u preduzeću možete besplatno registrovati Vašu firmu i predstaviti svoje proizvode i usluge na MarketKonekt-u.Vašu firmu možete BESPLATNO registrovati OVDE.Za više informacija o MarketKonekt-u pogledajte ovaj VIDEO.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track