U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo
Foto: Beta

Vremenska prognoza

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo

Društvo -
Posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuju se kratkotrajni pljuskovi i grmljavina, uglavnom u planinskim predelima. Vetar će biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura vazduha iznosiće od 14 do 19, a najviša od 27 do 31 stepen

BEOGRAD - U Srbiji će ujutro po kotlinama južne i jugozapadne Srbije biti kratkotrajna magla, a u toku dana pretežno sunčano i toplo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuju se kratkotrajni pljuskovi i grmljavina, uglavnom u planinskim predelima. Vetar će biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura vazduha iznosiće od 14 do 19, a najviša od 27 do 31 stepen.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme, a vetar će biti slab, promenljiv. Najniža temperatura vazduha iznosiće oko 19, a najviša oko 30 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 1. avgusta, u subotu biti pretežno sunčano i toplo vreme, a posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuju se kratkotrajni pljuskovi i grmljavine.Od nedelje biće promenljivo, sparno i nestabilno vreme s čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine, lokalno, uz obilnije padavine.Temperatura vazduha će biti u granicama proseka za poslednju dekadu jula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track