UPLAŠIO SE KURIRA: Prevarant sa Fejsbuka ugasio stranicu!

Varalica

UPLAŠIO SE KURIRA: Prevarant sa Fejsbuka ugasio stranicu!

Društvo -
Opisali smo kako prevarant mami lakoverne žrtve da mu uplaćuju 25 evra

BEOGRAD - Fejsbuk stranica „Nameštene utakmice“, koju je napravila nepoznata osoba da bi varala narod, juče je ugašena nakon što je Kurir objavio tekst o mahinacijama OPASAN PREVARANT NA FEJSBUKU: Uzima po 25 evra za dojavu o utakmici!.Opisali smo kako prevarant mami lakoverne žrtve da mu uplaćuju 25 evra da bi im zauzvrat, navodno, poslao dobitnu dojavu za utakmicu. Naravno, celu priču smo prijavili policiji.Slika na Fejsbuk profilu koji je manipulator koristio nije njegova, već se ispostavilo da je zloupotrebio identitet Predraga Letića, čoveka koji nema nikakve veze s ovom nameštaljkom.

Podsetimo, Kurir jepisaoo osobi koja je otvorila nalog „Nameštene utakmice“, a čim joj uplatite novac, više se nikad ne javi ili vas najgrublje izvređa

"Napravio sam ovu stranicu da bih varao kretene poput tog tvog debila. U parama je život, a vidiš da imam 4.000 lakovernih budala koje ću isto tako zajebati. Pozdravljam te preko ku..a, magarče!Ovo je samo jedna od poruka namenjena brojnima koji, u želji da zarade preko sportskog klađenja, kontaktiraju osobu koja se krije iza profila na Fejsbuku „Nameštene utakmice“. Da bi im dao navodno dobitnu dojavu za utakmicu, prevarant prvo traži da mu se uplati 25 evra. Naravno, čim podigne pare, izgubi mu se i trag i glas.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track