UPRAVA FILOZOFSKOG:Svako ometanje nastave biće sankcionisano!
Foto: Zorana Jevtić

Od četiri prihvaćena tri zahteva

UPRAVA FILOZOFSKOG:Svako ometanje nastave biće sankcionisano!

Društvo -
Fakultet je obezbedio tehničke uslove za redovnu nastavu, a nepoštovanje ove obaveze biće sankcionisano vođenjem disciplinskih, prekršajnih ili krivičnih postupaka protiv pojedinaca koji budu protivzakonito ometali rad fakulteta

BEOGRAD - Uprava Filozofskog fakulteta pozvala je studente da od danas, nakon višednevne blokade, dolaze na nastavu, u suprotnom, dalja opstrukcija nastavnih i drugih aktivnosti biće sankcionisana.

Fakultet je obezbedio tehničke uslove za redovnu nastavu, a nepoštovanje ove obaveze biće sankcionisano vođenjem disciplinskih, prekršajnih ili krivičnih postupaka protiv pojedinaca koji budu protivzakonito ometali rad fakulteta.

U saopštenju fakulteta ističe se da su od četiri zahteva rešena tri - studentima upisanim 2006. godine omogućeno je da nastave studiranje po statutu iz 2006, omogućeno je da se svaki ispit besplatno prijavljuje po dva puta, umesto po jedanput, a budžetsko finansiranje pete godine studiranja biće omogućeno odlukom Vlade Srbije po preporuci ministarstva.

Što se tiče četvrtog zahteva, da se budžetskim studentima omogući besplatno prijavljivanje sa više od 60 ESP bodova, on je ispunjen za studente koji u prethodnoj školskoj godini ostvare 60 bodova, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track