UŽIČKI HIRURG MUTEVELIĆ: Opet bih okačio sliku na Fejsbuk!
Foto: Facebook

O spornom snimku i fotografijama

UŽIČKI HIRURG MUTEVELIĆ: Opet bih okačio sliku na Fejsbuk!

Društvo -
U fokus javnosti dospeo je zbog objavljenih slika i video-snimka operacije R. J. (56) iz Rudog u čije grudi je zariveno sečivo kuhinjskog noža

UŽICE - Pozivam sve koji me pljuju da jednu noć provedu sa mnom u pribojskoj bolnici. Ili bi pobegli ili bi do jutra poludeli - kaže užički hirurg dr Edin Mutevelić.

U fokus javnosti dospeo je zbog objavljenih slika i video-snimka operacije R. J. (56) iz Rudog u čije grudi je zariveno sečivo kuhinjskog noža. Hirurg izričito ponavlja da bi opet uradio tako nešto.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

U izveštaju koje je Zdravstveni centar Užice dostavio Ministarstvu zdravlja kažu da se ograđuju od čina dr Edina Mutevelića. Slučaj „nož u grudima“ biće stavljen na sto etičkog odbora, a ZC Užice formirao je komisiju za unutrašnji nadzor koja je juče otputovala u Priboj da uzme izjave dr Mutevelića i čelnika pribojske bolnice.

(Blic)

"Hvala svima koji su me podržali"

Podsetimo, potez dr Mutevelića izazvao je oprečna reagovanja u javnosti i na društvenim mrežama. Većina je pozitivno dočekala njegov nesvakidašnji "post" na Fejsbuku, ali i kritiku pojava u društvu u kojem živimo, poput neobjašnjivog interesovanja za život starleta i njihovu aktivnost na društvenim mrežama i sa druge strane potpuno odsustvo zainteresovanosti za stvarne ljudske sudbine nadomak nas.Dr Mutevelić se juče popodne na svom FB profilu zahvalio svima koji su mu pružili podršku.

(EPK)

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track