Vučić: Oko 28 miliona evra isplaćeno poplavljenima!
Foto: Printskrin

Saniranja posledica poplava u Srbiji

Vučić: Oko 28 miliona evra isplaćeno poplavljenima!

Društvo -
Vučić je rekao da je u pitanju ogroman novac, da je uplaćen ljudima koji su pretrpeli nesreću i dodao da ne misli da je to rešilo sve probleme, ali da je to ono što je država mogla da učini

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je oko 28 miliona evra uplaćeno ljudima koji su pretrpeli štete u poplavama koje su proletos zadesile Srbiju.

Vučić je na konferenciji za novinare rekao da je u pitanju ogroman novac, da je uplaćen ljudima koji su pretrpeli nesreću i dodao da ne misli da je to rešilo sve probleme, ali da je to ono što je država mogla da učini.

Kako je naveo, najviše kuća treba da bude sagrađeno u Kupnju, a zatim i u Valjevu, Svilajncu... reč je o 215 pravosnažnih rešenja sa imenom i prezimenom, pri čemu će u Krupnju i Valjevu gradnja početi već sutra, a sledeće nedelje i u drugim mestima i sve će, kako je rekao, biti urađeno u najkraćem roku.

Premijer je, kaže, zadovoljan što je sve urađeno transparentno, bez trunke korupcije, otvoreno, neskriveno i dodao da će obići istok Srbije koji je stradao u septembarskim poplavama i dodao da će država i tamo pomoći koliko god to bude moguće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track